香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 2/3腦幹細胞壞死
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  杜拉格斯

我只能夠做的就是流眼淚,同時也會帮你...
(風一樣的女人) 發表於 2013-7-25 07:38:56 [url=http://cy club.happyhongkong.com/redirect.php?goto=findpost&pid=1106337&ptid=52828][/url]

你都縮短閉關期,出來鼓勵杜持,真係好感動呀!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我老公在26歲時,有輕微中風
有天他晚上放工回家我見他嘴面都不對稱...有点奇怪
右面眼同嘴合吾埋...到第二日入法國醫院..醫生說中風,
二日己用過萬..都查不到什麽原因
之後出院入Qe
Qe查到係面左邊2條血管爆了.查了數日全部正常,醫生說不明點解甘後生會爆查不出原因,他一直健康良好,住了一個月中風病房出院
他不飲酒的..
你細佬後生.一直健康好很快復原
我老公當時朋友,同事,我家人知道個個日日來探望真的感激本帖最後由 kitmak 於 2013-7-25 08:44:48 編輯
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:2查看名單

加油加油!(看左這個貼我的眼淚也在止不住的流!)祈求大家身體安康...
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我細佬的小學同學日日都哭到豬頭咁,
頭一兩日我會哭,因為我接受唔到,之後我冇再哭,因為事情已發生了,...
杜拉格斯 發表於 2013-7-25 00:01:13

呢幾日我睇到另一面的杜拉,我對你完全改觀了,你係一個有承擔的男人,你一家靠你喇!有咩難事係醫院都有社工可以幫忙,你唔係孤軍作戰,仲有我地支持你,知冇!以我愚見如果你問醫生轉去大醫院再CHECK清楚,醫生答你結果都係一樣,我想咁大件事又CHECK左幾日應該唔會斷錯証,你轉去私院..如果結果一樣咁就浪費左幾萬蚊,不如留返錢給細佬醫治,現階段冇其他途徑,你唯有信醫院,睇下中醫...進展如何再決定下一步~
分享 分享 讚好人數:4查看名單

加油!

呢幾日我睇到另一面的杜拉,我對你完全改觀了,你係一個有承擔的人,你一家靠你喇!有咩難事係醫院都有...
MaggieWong 發表於 2013-7-25 09:31:37

你唔係孤軍作戰,仲有我地支持你

我同事去廣華針灸(東華三院王澤森中西醫藥治療中心),
佢見到有個男人陪佢昏迷嘅家姐針灸, 超過3個月, 佢家姐有d反應.

越早治療,效果越好.
開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

加油! 希望你細佬早日康復,從新生活。
G13239xx 市三 2013.02 藍卡
s1 21/09/2018 @ s2 29/01/2019
s3 20/08/2019 @ s4 22/08/2019
23/08 收信派美柏樓 29/11 收入伙信 10/12 收鎖匙

呢幾日我睇到另一面的杜拉,我對你完全改觀了,你係一個有承擔的男人,你一家靠你喇!有咩難事係醫院都...
MaggieWong 發表於 2013-7-25 09:31:37

社工,昨日問佢點,佢跟本答唔到我,叫我問社署

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖