香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 媽咪族群 » 對住奶奶...好無奈
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...5
支持鍵盤翻頁

我是過來人, 如果奶奶同唔啱, 最好分開住, 日子耐左就會有問題, 當年我就係站在中間兩邊都唔出聲, 最後攪到佢兩個吵大獲, 最後老婆都走埋.....

最好解決方法係分開住
2014年1月申請擴市3人 / 2019 12 月審查 / 2020 3月S2
2020-11-5 特快上樓
分享 分享 讚好人數:0查看名單

非常同意

好彩我無禁ge機會

呢的奶奶會影響到你BB成長,唔係講笑,講真的,
如果你想個BB日後會好D,同你老公相量唔係同住。
如果你想你個BB日後比人寵壞,咁你繼續

好彩我無禁ge機會
kck1 發表於 2014-03-26 10:57:49

點解﹖

點解﹖
杜拉格斯 發表於 2014-03-26 11:00:45

點解?點解你會踩咗入黎

點解?點解你會踩咗入黎
kck1 發表於 2014-03-26 11:10:05

個題目吸引到我,我好鐘意探討呢種話題

個題目吸引到我,我好鐘意探討呢種話題
杜拉格斯 發表於 2014-03-26 11:11:11

都好,睇多d等你變咗老襯識得點處理

都好,睇多d等你變咗老襯識得點處理
kck1 發表於 2014-03-26 11:16:18

我唔變我都識點去處理,見得太多呢的個案,
亦提供過好多意見比呢類家庭,
之前住隔離又隔離有個家庭係咁,
後面同個女人講完後佢照我方法做,
而家解決左。

我唔變我都識點去處理,見得太多呢的個案,
亦提供過好多意見比呢類家庭,
之前住隔離又隔離有個家庭係咁...
杜拉格斯 發表於 2014-03-26 11:18:35

諗僅做你老婆會係點

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖