香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » ┲盈樂住戶大聯盟╃
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...14
支持鍵盤翻頁

整咩都好,最緊要係有個安樂窩
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 unlimitedhei 於 2008-7-22 22:33 發表
hihi~我都係住盈樂....

thanks your pm, i also live at ying lok!!!
Roger

我地盈樂最早入住算15樓LU~~
我12號個日去彩盈,,,
有個住15樓個師奶已經搬野入住LU~~
我的msn : [email protected].

原帖由 蛋糕妹 於 2008-7-22 15:40 發表
老人家係緊張d,驚d味對身體唔好丫嗎^^但要等多成個月我寧願嗅小小
我會從新做過個新廚櫃,sing都會換新的,
廁所"暫時"諗法係把橙色的磚換番白色,淺藍色的大十字會換藍色馬賽克,
係呢,你廚房廁所有無點整呀??;07 ...

藍色馬賽克, my favourite~~~ 我岩岩今日去左megabox行, 見到勁鐘意

poopoo,你又走去盈樂到踩塲呀 叫埋我過黎幫拖ar ma~~

原帖由 潮爆.媽 於 2008-7-24 17:47 發表
poopoo,你又走去盈樂到踩塲呀 叫埋我過黎幫拖ar ma~~

唔係呀, 我做左區長, 所以咪入黎每個post look一look, 同大家打聲招呼之嘛~~~

恭喜晒poopoo

我昨日下午取key了, 上去睇過, 我個單位係望正盈富與商場的中間位, 雖然係低層, 但都好好風(下午2:45), 去到下午6:30走個時就有少少晒到個廳ge窗, 暫時未發現有野要房 署再維修.

poopoo----我ge單位ge三角窗就望到你地盈安, 唔知你望唔望到我的單位

kento12125,,,
我今日下午都去過彩盈梨..
我地會晤會有一面之源呢?? haha~~

sorry...你睇錯了, 我係昨天去過.

o...
sorry~~~~
不過第時可能會係電梯見到我.
我也住低層的

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...14
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖