香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 飲食 » 得寶路邊已有兩食店開業
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

彩盈只得一間食肆,彩德個商場大過彩盈好多,又多嘢賣,又有酒樓,又有快餐店,多選擇過彩盈
Felice233A 發表於 2014-01-01 02:09:40
但你哋落去淘大方便...德寶又近...仲多選擇, 落淘大想食咩都得
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

但你哋落去淘大方便...德寶又近...仲多選擇, 落淘大想食咩都得
yee 發表於 2014-01-01 12:25:35

彩德去淘大都唔差得好遠啫,妳哋話晒喺番自己社區裏面就有齊應有嘅嘢,彩盈就要去人哋嗰度,仲要好天曬落雨淋

彩德去淘大都唔差得好遠啫,妳哋話晒喺番自己社區裏面就有齊應有嘅嘢,彩盈就要去人哋嗰度,仲要好天曬落...
Felice233A 發表於 2014-01-02 02:39:15
各有各好啦。旺角有小巴番彩盈喎。交通配套就你哋較好。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

各有各好啦。旺角有小巴番彩盈喎。交通配套就你哋較好。
yee 發表於 2014-01-02 11:21:29

交通配套彩盈的確比彩德較好

其實,到依家我都唔識喺旺角搭小巴返彩盈妳知道點搭嗎?又:幾多號小巴?

交通配套彩盈的確比彩德較好
其實,到依家我都唔識喺旺角搭小巴返彩盈妳知道點搭嗎?又:幾多...
Felice233A 發表於 2014-01-02 16:01:20
吓 咁搞笑?  搭觀塘小巴後面之嘛  真係好方便,又快。快啲去搭吓喇。本帖最後由 yee 於 2014-01-02 16:46:07 編輯
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

吓 咁搞笑?  搭觀塘小巴後面之嘛  真係好方便,又快。快啲去搭吓喇。
yee 發表於 2014-01-02 16:45:10

妳仲熟過我不過我仲係唔明喺邊樹上車,係咪得寶對面,彩盈坊下面條路?係咪紅色小巴?幾號小巴呀

妳仲熟過我不過我仲係唔明喺邊樹上車,係咪得寶對面,彩盈坊下面條路?係咪紅色小巴?幾號小巴...
Felice233A 發表於 2014-01-02 19:12:30

旺角上車在快富街-通菜街交界,即花園街街市,紅色小巴往寶達途經彩盈邨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

旺角上車在快富街-通菜街交界,即花園街街市,紅色小巴往寶達途經彩盈邨
dv-oto 發表於 2014-01-02 19:27:27

係咪喺彩盈坊下面條路,得寶對面落車?咁彩盈上車又係喺邊呢?唔該

係咪喺彩盈坊下面條路,得寶對面落車?咁彩盈上車又係喺邊呢?唔該
Felice233A 發表於 2014-01-02 19:40:06

係呀,上車出旺角行去淘大對面本帖最後由 dv-oto 於 2014-01-02 19:49:22 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

係呀,上車出旺角行去淘大對面
dv-oto 發表於 2014-01-02 19:48:39

上車係咪淘大對面牛下條橫街?唔該

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖