香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » 牛上居民必看
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...9
支持鍵盤翻頁

原帖由 maggie 於 6/6/2009 11:16 發表

我明白你感受, 唔好咁啦,我得閒過去撐你,唔該send條link出黎啦

有時係個邊都搞到無乜心機
http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=6084&extra=page%3D1
http://smpe.5d6d.com/
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 kw_sir 於 2009-6-6 11:08 發表

個個都唔係亞vick整, 點同呢
之前我都有叫vick整個秀茂坪, 佢話資源有限
而家就見到佢幫牛上..........哎~~
個邊d人唔講野架, 靜到死, 得我一個人自言自語 ...

我諗之前佢話資源有限係真既,e+點解有資源幫牛上,等佢瞓醒自己答你,佢尋晚同kenny通霄攪cy空間轉移,請體諒

原帖由 maggie 於 6/6/2009 11:23 發表

我諗之前佢話資源有限係真既,e+點解有資源幫牛上,等佢瞓醒自己答你,佢尋晚同kenny通霄攪cy空間轉移,請體諒

我知呀, 我梗係明啦, 我就係知道佢地好好, 好羨慕
係我同佢...........有緣無份姐...............

原帖由 kw_sir 於 2009-6-6 11:26 發表

我知呀, 我梗係明啦, 我就係知道佢地好好, 好羨慕
係我同佢...........有緣無份姐...............

都唔係丫,你過黎嘛同佢有緣有份lo

原帖由 VickYeung 於 2009-6-6 10:07 發表

我日日都搞大鑊野架啦 ~   

me2

原帖由 kw_sir 於 2009-6-6 11:08 發表

個個都唔係亞vick整, 點同呢
之前我都有叫vick整個秀茂坪, 佢話資源有限
而家就見到佢幫牛上..........哎~~有緣無份
個邊d人唔講野架, 靜到死, 得我一個人自言自語 ...

衰衰咁.....点會ar, 我都有去掃POST

原帖由 maggie 於 2009-6-6 11:23 發表

空間轉移.........咁西利

原帖由 格古LOK 於 6/6/2009 11:48 發表

衰衰咁.....点會ar, 我都有去掃POST

你唔係成日去, 亦唔係日日回post
都做到活躍會員, 幾勁呀
正明左...............無乜人............靜呀............

原帖由 kw_sir 於 2009-6-6 11:57 發表

你唔係成日去, 亦唔係日日回post
都做到活躍會員, 幾勁呀
正明左...............無乜人............靜呀............

...............慢慢就會強壯起來 ......................................
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入85817

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖