香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市5人 » 擴5 第一次派 長康邨 康華樓 月租千九 !!要唔要好!感激
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...13
支持鍵盤翻頁

來緊都有吾少新公屋。妳號碼甘前,應冇問題。但都要家人同意幾。。等左5年係心急左點。。但都等左5年。我係...
利恩 發表於 2014-04-05 00:55:15

好多謝你既意見啊!!心情即刻好咗
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我未啊。。有排啊。岩先轉擴3。。。妳地去睇下環境先啊。。幾樓?有幾呎啊?吾太差。。。咪拿左先。。第時出來搵錢,換居屋。。到時住邊都可以自己揀。。。。回應 #21 ngang
天父,求袮祝福每個人都可以安居樂業。阿門

宜家一家五口住紧铁皮屋 危危乎 等公屋等到颈都长。。上年六月见完主任  日日睇信箱 终於今日收到信 但上网...
ngang 发表於 2014-04-05 00:19:25

E家要轉思維,有得上樓总好過住D唔好地方,
又唔使捱貴租,上咗樓快開展新 生活,人都會開心D!
分享 分享 讚好人數:4查看名單

冇客氣。。妳吾好擔心喇。。。。前程錦繡。。畢業後,搵份工。努力儲錢。。買居屋。。。yeahhhh
天父,求袮祝福每個人都可以安居樂業。阿門
分享 分享 讚好人數:0查看名單

大家真喺好好人啊!!睇到我眼濕濕添。。。

我的意見
比我飛到去要
公屋点舊都好過鐵皮屋啦!傻豬
$1900好大啦     舊長型45平方     可間三至四房
樓下有保安  出入都安全  有信箱   又不會比人偷信

去睇吓   再考慮啦;

還要恭喜你可上樓
最後提提你4人已上新樓係好小機會

不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:7查看名單

仲有想問下 如果到時真喺唔想要 咁個拒絕原因我要點樣寫 先算喺”可接受理由“啊????
我聽媽咪d朋友講 ...
ngang 發表於 2014-04-05 00:38:49

我反對這種做法

凶不是大哂
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

派左22樓。。。
ngang 發表於 2014-04-05 00:45:26

22樓吾底r
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

我的意見
比我飛到去要
公屋点舊都好過鐵皮屋啦!傻豬
$1900好大啦     舊長型45平方     可間三至四房
樓...
kitmak 發表於 2014-04-05 02:47:57

Thanks!!!!!
嗯。。我聽日去睇左先:)
雖然知道有公屋住已經好感恩。收到信嗰下真係開心到尖叫
不過又會心大心細覺得會唔會下一個機會會更好。。一念天堂 一念地獄。。
等下次又唔知到幾時

Thanks!!!!!
嗯。。我聽日去睇左先:)
雖然知道有公屋住已經好感恩。收到信嗰下真係開心到尖叫
不過又會心...
ngang 發表於 2014-04-05 03:08:21

我收信時
諗法同你一樣

但同屋企人想了一晚決定要
吾想再浪費時間等
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...13
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖