香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 媽咪族群 » 唉!激到瞓唔著……忍不住又上來呻……
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...5
支持鍵盤翻頁

算喇;真係睇在老公份上;無辦法。咁分開想;施比受更有福,幫得幾多咪幫幾多;99當你係阿四唔緊要;自己揸住仔女養;當同d仔女積福。唔好激氣;要為自己打氣同自豪。
分享 分享 讚好人數:3查看名單

算喇;真係睇在老公份上;无办法。咁分开想;施比受更有福,帮得幾多咪帮幾多;99当你係阿四唔紧要;自己揸...
daisychansukyee 发表於 2014-06-07 08:34:03 原文

講得好!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #21 daisychansukyee

回應 #10 jijileung

晒氣, 我之前睇老公份上都比99玩謝, 到頭老公咪又唔記得, 外偶離婚. 自己幫自己, 唔得就話唔得,咪委屈自己.
G1250..., 擴3
2013, 2 月step 1
2014, 3月6日接信, 第一次派葵聯聯悅高層, 接受
2014, 7月11日, 簽約攞匙
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  sherrychan
衰心軟  睇佢D帖成年  一早企硬冇事啦  一次巧合  二次偶然  三次誤會  仲駛做人
hkhk 發表於 2014-06-07 02:26:19 原文

ic
OH YES IT's FREE 無人駕駛自助傢俬徵送
新界2, G124xxxx, 08 年入表,審查2次時間唔記得,3次不受歡迎屋,2次寶田,13轉市區,^_^竟然得左 啟晴.

先講下之前件事先,話說99之前因一定要返鄉下拜神,叫我返去睇住行動不便,拎拐杖的老爺!其實唔止一次,好...
程施 發表於 2014-06-07 02:07:29 原文

個人意見
如果我有時間兼顧到老爺,我會上去睇住佢,因每個人都會老,可能都有需要人地照顧嘅一日,但要同老爺沖涼呢關就難過,除非佢冇女兒,,,冇辦法先做

我未搬咋……已經俾佢日日洗腦,見一次洗一次……咩佢個仔鍾意乜,唔可以做乜,講來講去都好似佢娶阿四多過老婆……直程要打造我乜都要跟佢方式方法做野…
擴3,G1255XXX,S1-28/10/2013審查,S2-13/11,S3-19/3/2014,S4-20/3,派梨木樹二邨第二座(25/3拒絕)
12/04-S2,9/10-S3,10/10-S4……派朗泉低層!

回應 #26 MaggieWong

我有個姑仔……但佢唔理屋企,只會返去痴飲痴食……我之前睇住老爺好大心理壓力……老公話跌倒Call佢,即的士返來……
擴3,G1255XXX,S1-28/10/2013審查,S2-13/11,S3-19/3/2014,S4-20/3,派梨木樹二邨第二座(25/3拒絕)
12/04-S2,9/10-S3,10/10-S4……派朗泉低層!

回應  MaggieWong
   我有個姑仔……但佢唔理屋企,只會返去痴飲痴食……我之前睇住老爺好大心理壓力…...
程施 發表於 2014-06-07 11:03:08 原文

我明白,照顧其間冇事由是可,有咩冬瓜豆腐,家人又不明白事理怪責落黎,真係好難受
隨心啦!如果唔想嘅直接同老公講

我未搬咋……已經俾佢日日洗腦,見一次洗一次……咩佢個仔鍾意乜,唔可以做乜,講來講去都好似佢娶阿四多過...
程施 發表於 2014-06-07 10:56:28 原文

佢講你咪由佢羅,搬出去你就可以當家作主啦!最緊要你老公ok

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖