香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 有無朋友仔唔整洗手盆柜?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 灣仔小子 於 2008-8-5 03:13 發表
街坊兄你既經驗會幫到我同大家以後既想法!

其實我本身都想買只是買開門果隻, 但師傅話都有機會要改少少位, 因為無可能咁岩果個喉係正新果個洗手盆下面個喉位, 可能要移過少少唔出奇 因為個盆唔同size,喉位都有少少唔同
如果買左返去到時真係要改位既話, 咪真係死, 到時先講, 佢咪一刀 "站"埋黎, 會死人架, 到時要又唔咪, 唔要又唔咪, 迫住你要要

分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 我係女仔 於 2008-8-5 10:27 發表

其實我本身都想買只是買開門果隻, 但師傅話都有機會要改少少位, 因為無可能咁岩果個喉係正新果個洗手盆下面個喉位, 可能要移過少少唔出奇 因為個盆唔同size,喉位都有少少唔同
如果買左返去到時真係要改位既話, ...

你個師傅好似樣樣都計錢計到好足下wor.  我地係mk睇中個盤好似係fit依家個位.  不過會再去度真d個水喉位.

我都唔整住~~而家幾ok ar~~係下面加個架咪一樣以放好多野...
返而係塊鐘太低啦~~無位加鐵架,d雜物都唔知掛邊~~
fion

原帖由 盈富街坊 於 2008-8-5 10:56 發表

你個師傅好似樣樣都計錢計到好足下wor.  我地係mk睇中個盤好似係fit依家個位.  不過會再去度真d個水喉位.

其實我樣樣野都禁佢價, 所以佢連呢d都會收錢, 其實我有吊柜都可以啦
同埋我諗住放個收羅係盆底, 方便沖涼即刻掉落去

我都是會連櫃一起換..

我都唔整留返D銀買電器

我唔整

個洗手盆實在太肉酸

但我又冇錢換喎,

睇睇吓又幾靚喎!!

AA+你既心態真係好,一個出得廳堂既老婆,對得多就會產生感情,繼而非常捨不得!
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

>>係下面加個架咪一樣以放好多野...
咦..係bo...多謝提醒...;1594;

我都係吾整住了...;1601;

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖