香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 黑店繼續曝光--首X設計!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...30...39
支持鍵盤翻頁

已落大訂75000,現在怎么辦呀。請各位大神指教指教。現在全身無力了
Lyy524 發表於 2019-03-12 16:52:43 原文
這位朋友。。
真係唔好彩,唯有不停催。。
仲有,建議你所有與該商家通訊之記錄留底,錄音,以備不時之需。。
祝你順利了
分享 分享 讚好人數:0查看名單

可能而家好D 呢~
你設計C 係男定女,
果日接待, 果個係, 男, 帶眼鏡的,
ThomasLo2018 發表於 2019-03-12 21:11:46 原文
帶眼睛果個後生可能係呢間野的少東主,老細係瘦瘦果個光頭佬

謝謝分享,真係差過承仔!
係米第一個字(首)
yw2014 發表於 2019-03-14 11:58:57 原文
yes

我仲比左二千訂金?
2012申請人 發表於 2019-03-17 00:09:51 原文
唔捨得2000文訂可能引致更嚴重(如爛尾)的後果

請問這店在>旺角上X街6XX號海X中心1x樓及2x樓全層嗎??
soowai 發表於 2019-03-24 22:44:02 原文
是否全層唔知,不過就係你講的呢個地址

多謝分享?
擴2 7/2013 收藍咭 G1332XXX
11/9 已審查 5/2 S4 派満東 25/2 拒絕
23/3 收信碩門

多謝分享

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...30...39
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖