香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩德邨 » 公務員隊(彩德)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...329...500
支持鍵盤翻頁

應該批埋, 只做廳咋。
bbnbobo 發表於 2011-12-15 11:50:17

請睇pm
分享 分享 讚好人數:0查看名單

嗯, 但如果想外邊個風口會郁, 就好似得日立同珍寶先係咁了。
bbnbobo 發表於 2011-12-15 11:51:35

幾多匹呀??日立匹半應該要成五千元, 珍寶就唔知啦......

應該唔會, 個制cf同我入牆, 冇咩外露!
ray001 發表於 2011-12-15 11:58:16

咁我整時都要叫cf做入牆電制。

幾多匹呀??日立匹半應該要成五千元, 珍寶就唔知啦......
ray001 發表於 2011-12-15 12:00:23

諗住1匹半就夠。

回應 3282# ray001

Panasonic 樂聲,1匹半淨冷變頻分體式冷氣 $4,899, Panasonic 樂聲,1匹半冷暖分體式冷氣 $5,799

Hitachi 日立,1匹半分體式冷氣 $4,599, Hitachi 日立,1匹半冷暖分體式冷氣 $5,799;

General 珍寶,一匹半分體式冷氣 $4,499, General 珍寶,1匹半冷暖分體式冷氣 $5,099;

Mitsubishi 三菱重工,1匹半分體式冷氣 $3,799, 三菱重工,1匹半冷暖變頻分體式冷氣 $5,499;

Carrier 開利,一匹半分體式冷氣 $3,599, Carrier 開利,一匹半冷暖分體式冷氣 $4,399;

Whirlpool 惠而浦,一匹半冷暖分體 $3699; Whirlpool 惠而浦,一匹半冷暖變頻式分體 $4,499;

German Pool 德國寶,一匹半分體式冷氣 $2,899, 德國寶,1匹半冷暖分體式冷氣 $4,299;

電器通 (馬頭圍) & 百誠 (旺角) 賣電器平D!

我諗住買 惠而浦 一匹冷暖 ($2899), 加2部 窗口式 惠而浦/ 開利/德國寶 3/4匹 ($1800 each), 加個 惠而浦/德國寶 陶瓷暖風機 ($900)。

另加
Panasonic 1650W 浴室寶(無線遙控型號) $1929 / Panasonic 2450W 浴室寶(無線遙控型號) $2769。 (唔知1650W夠唔夠呢? 呢個會平D)

TOTAL: $10000左右 (未計裝)

http://www.electrictung.com/index.php?category=1-2-3&brand=3&pricefilter=2&btnUpdate=Search

回應 3284# bbnbobo

Panasonic 樂聲,1匹半淨冷變頻分體式冷氣 $4,899, Panasonic 樂聲,1匹半冷暖分體式冷氣 $5,799

Hitachi 日立,1匹半分體式冷氣 $4,599, Hitachi 日立,1匹半冷暖分體式冷氣$5,799;

General 珍寶,一匹半分體式冷氣 $4,499, General 珍寶,1匹半冷暖分體式冷氣$5,099;

Mitsubishi 三菱重工,1匹半分體式冷氣 $3,799, 三菱重工,1匹半冷暖變頻分體式冷氣 $5,499;

Carrier 開利,一匹半分體式冷氣 $3,599, Carrier 開利,一匹半冷暖分體式冷氣 $4,399;

Whirlpool 惠而浦,一匹半冷暖分體 $3699; Whirlpool 惠而浦,一匹半冷暖變頻式分體 $4,499;

German Pool 德國寶,一匹半分體式冷氣 $2,899, 德國寶,1匹半冷暖分體式冷氣 $4,299;

電器通 (馬頭圍) & 百誠 (旺角) 賣電器平D!

請問有無人已經裝左浴室寶?  唔知1650W夠唔夠呢? 因呢個會平D.

我想買部, Panasonic 1650W 浴室寶(無線遙控型號) $1929

Panasonic 2450W 浴室寶(無線遙控型號) $2769。

唔該晒。

回應  bbnbobo

Panasonic 樂聲,1匹半淨冷變頻分體式冷氣 $4,899, Panasonic 樂聲,1匹半冷暖分體式冷...
joeywong0202 發表於 2011-12-15 13:29:16

回應 3270# ray001

因我一個lump sum俾屋企人造,所以唔係好清楚分開的價錢。

請問有無人已經裝左浴室寶?  唔知1650W夠唔夠呢? 因呢個會平D.

我想買部, Panasonic 1650W 浴室寶(無線遙...
joeywong0202 發表於 2011-12-15 13:32:28

想問下你們,
如果拿了鎖匙, 申請水和電手續繁吾繁??
可以去邊度申請??

謝謝

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...329...500
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖