香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩德邨 » 公務員隊(彩德)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...349...500
支持鍵盤翻頁

我係單邊,我地個景被對面彩盈檔左一半,但我地要。因為年資短,下次未必再有咁...
joeywong0202 發表於 2011-12-18 22:30:33 [/quote]

Agreed本帖最後由 yayawu2828 於 2011-12-20 13:44:46 編輯

What happens ah ???
conniemcau 發表於 2011-12-18 20:22:57

唔好意思, 我唔記得冷氣 NO. 比多一次我去問. Thanks.

咁你d cf 有冇貼架?
我唔知係咪一定要貼, 剛剛搵到cf, 幫佢整好張裝修申請表, 不過唔知點處置張紙o啫, 如...
bbnbobo 發表於 2011-12-20 11:27:37

完全冇!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  AdaY

你係咪09-10後補? 09-10後補同我地唔同, 我地呢期
    有剩既單位比你個期多,因為係剩返垃圾...
joeywong0202 發表於 2011-12-20 09:41:55

我係10-11正選,我申請之前計過數,覺得實申請到我先遞表架

回應  AdaY

你係咪09-10後補? 09-10後補同我地唔同, 我地呢期
    有剩既單位比你個期多,因為係剩返垃圾...
joeywong0202 發表於 2011-12-20 09:41:55

不過我個view都俾前面唔知邊坐擋咗架喎,我覺得房署都係隨手配,睇彩數0既啫,老實講,我點都唔信佢地會搵職員去睇下個個單位係咩景先配出去囉

唔好意思, 我唔記得冷氣 NO. 比多一次我去問. Thanks.
yayawu2828 發表於 2011-12-20 14:04:43

Thanks !!!
I had already installed in Saturday la !!!

10-11年共12個人後補。
今日收樓, 我就好滿意, 我係單邊,多個窗向山, 景觀開楊,則則地望會望到海景,Emax,

唔知今日有無人唔要呢?  本帖最後由 joeywong0202 於 2011-12-20 20:36:29 編輯

10-11年12個後補,今日收樓,我就好滿意,我係單邊,多個窗向山, 景觀開楊,則則地望會望到海景, Emax, 唔知今日...
joeywong0202 發表於 2011-12-20 19:04:46

回應 3487# joeywong0202

回應 3487# joeywong0202

恭喜恭喜

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...349...500
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖