香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角上邨 » 牛上新消息
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...36...47
支持鍵盤翻頁

回應 348# kiki630 的帖子
下 ! 你重未收樓 , 洗吾洗打電話 check 下 ??
分享 分享 讚好人數:0查看名單

第三座夜晚都有人開燈,
不過係向常悅樓果邊

原帖由 wunbb 於 2009-6-4 14:56 發表
下 ! 你重未收樓 , 洗吾洗打電話 check 下 ??

唔會打啦..係最尾個批收信架啦..第3座..

睇個勢..佢真係臨簽約前1個星期就會派信

原帖由 laamlaam1010 於 2009-6-4 15:09 發表
三座有人開燈,向常悅樓果便

我自己都見過3座曾經有著燈..但...身邊既牛下街坊都未聽過有人第3座收左樓...
我自己都係預6月中先有得簽架啦..

大家好~打個招呼先^^我是常興樓的,6月1日先拿key,而家開始左裝修,之前0係uwants唔係太多人post,原本黎哂呢度~ha~多多指教~
ps.點解彩盈ge forum會有人討論牛上咁得意ge^^

原帖由 tomlau8 於 2009-6-4 16:39 發表
大家好~打個招呼先^^我是常興樓的,6月1日先拿key,而家開始左裝修,之前0係uwants唔係太多人post,原本黎哂呢度~ha~多多指教~
ps.點解彩盈ge forum會有人討論牛上咁得意ge^^ ...

恭喜 !
恭喜 !
幾大單位呀

2睡房,430尺,剛才見到彩盈d房,大家都係430尺左右,佢間屋可以放到咁多野ge!

原帖由 tomlau8 於 2009-6-4 17:25 發表
2睡房,430尺,剛才見到彩盈d房,大家都係430尺左右,佢間屋可以放到咁多野ge!

你揾邊間同你裝修呀, 整d乜呀?咩價錢呢?

原帖由 tomlau8 於 2009-6-4 17:25 發表

開始裝修未呀
可唔可以影 D 相 , POST 上黎分享下丫

搵上村果邊的一間裝修鋪頭,個師傅幾nice~
一般的裝修套餐外,另外地磚轉納米磚,改廚櫃,改廚房門,加浴屏,改浴室洗手盤,加天花線,間一間房等等,共4萬8左右~

唔知其他牛上住戶有冇改咁多?因為房署話如果拆佢d野要墳申報表,你地會如實報告嗎?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...36...47
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖