香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 祥龍圍邨 » 祥龍圍邨報喜列表 (12/1/15 最後更新)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...39...129
支持鍵盤翻頁

回應 #376 cathy1229

系我一定會去樂富問,有時主任會即時印埋封信你

剛有消息回來,信暫時只出到約16號做手續的人,之後的會這星期陸續出
新4,會派的範圍約2008年前申請,no.1...
KENT1983 發表於 2015-01-06 14:37:12 原文
請問知道1房單位和2房單位有幾多??
G1229xxxx
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #382 23044

我小朋友要返幼稚園,得我一個湊呀,我住得好遠,一出一回時間上係冇可能
G1229xxxx

請問知道1房單位和2房單位有幾多??
cathy1229 發表於 2015-01-06 14:42:03 原文

祥龍圍有 1/2人單位272個,2/3人單位270個,1房單位(3/4人) 544個,2房單位(4/5人) 272個

回應 #384 cathy1229

不如打去問下?話怕錯過辦手續時間

回應 #381 KENT1983

多謝你既資訊

祥龍圍有 1/2人單位272個,2/3人單位270個,1房單位(3/4人) 544個,2房單位(4/5人) 272個
KENT1983 發表於 2015-01-06 14:46:19 原文
但你話有D唔會
派,只係得800個嘛,確實派的知道嗎?想知道比例仲有幾多單位而家仲未派出
G1229xxxx

回應 #381 KENT1983
雖然我唔係新4,但都謝謝你!希望下輪號碼去更多
沉默是金

剛有消息回來,信暫時只出到約16號做手續的人,之後的會這星期陸續出
新4,會派的範圍約2008年前申請,no.1...
KENT1983 發表於 2015-01-06 14:37:12 原文

請問,知唔知道新2派的範圍大約到那年的申請和大約No,謝謝!
新2 G12621,2010年9月藍咭,
2015年1月,派上水祥龍圍邨

回應 #386 cly519

打過佢只係叫我等,問佢睇唔睇到信係幾時寄出,佢話睇唔到
G1229xxxx

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...39...129
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖