香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » Pxxw寬頻舊客優惠
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

支援到光纖喎
nicole0223 發表於 27/07/2015 00:17 原文

WIFI 支援光纖?  到連接你部手機/平板, 咪又有雜訊干擾.. SIDE氣.  實際作用不大.  同埋俾你1000M 又點.  實際都用唔著咁快.  本帖最後由 muvo 於 2015-07-27 09:01:10 編輯
新3 1270
分享 分享 讚好人數:0查看名單

咁新客仲好似好d,500m光纖都係168一個月
sophialing 發表於 26/07/2015 20:04 原文

公屋, 居屋, 私屋, 村屋.

全部都唔同價錢..  不嬲新客係有著數, 同埋搵舊客笨.
新3 1270
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我嘅旧约到十一月份到期。我由得佢,继续用,现在新约128元,100M,0K啦,本嚟想用500M啊。但系师傅话我的wIFl不支持,所以就用了100M。
市4,1192xxx.13年4月第一次派顺天邨二楼(拒绝),14年3月派爱民邨(死过人)
合理拒绝。14年12月派灣興民邨(拒絕),15年2月10號派鳳德邨。

我嘅旧约到十一月份到期。我由得佢,继续用,现在新约128元,100M,0K啦,本嚟想用500M啊。但系师傅话我的w...
李平 發表於 27/07/2015 09:11 原文

你照用500m, 只係你個路由器繼續運行100m, 唔會用唔到.  師兄講既都信?

就好似巴士限制車速咁囉,  油針鎖死70km.  但明明可行100km.  難道行唔到? 一定要買架極速只有70km/h來用,  130km果D唔買, 實際當然可用啦.

新3 1270

我果個佢話升級之後送iPad,coupon
G12639xx 新2
(不計1次)19/07/2014收信派安定邨
  (第二次)27/01/2015收信派山景邨(正常)
  (第三次)28/3/2015收信派洪福邨洪盛

我果個佢話升級之後送iPad,coupon
s64103223 發表於 27/07/2015 09:22 原文

good deal, 要唔要加監? 再簽多幾年?
新3 1270

之前也是在這討論區登記了搬,whatsapp他們,很快有人復及比我選擇,ok 喎

無簽啊啊啊................................................................................... 本帖最後由 win00 於 2015-07-27 14:49:59 編輯
市3  

無簽啊啊啊................................................................................... ...
win00 發表於 27/07/2015 14:49 原文

冇簽仲好, 唔使煩.
新3 1270

點解要$268+$38? 同埋唔好咁快續約.  因公屋PLAN唔使咁貴.
睇來佢地有心屈機.
muvo 發表於 2015-07-26 19:35:07 原文

唔想用腦
續了+搬
師兄是否未完約!
500M $238免4個月 !!
*可以Whatsapp問一問:網址:http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=101096

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖