香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 安達邨 » 厨房厠所叫司傅做柜
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #30 lomeion

我就油完牆,過2天攪埋個地,就搬!

你有冇剷底批灰呀
G1268xxx 市2
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔係現場做,祖国制造,香港组装,
我叫Cfu用爆炸羅C,佢話唔使,佢地採用不瘦鋼羅C,
我心唸得唔得,跌落...
lomeion 發表於 2016-07-22 12:48:02 原文

我也是叫Cfu用爆炸羅C,佢話唔使,佢地只採用不瘦鋼羅C,我做個狗比架放微波爐、要承 12.5公斤重、Cfu 也不肯用爆炸羅C、我真担心呢 D 豆腐渣工程 !

回應 #29 lomeion

最起碼頭尾頂上各收兩口平爆作保險。
寶劍鋒從磨礪出
梅花香自苦寒來
一勤天下無難事
全民護港憑良知

師傅未報價, 大麻成入過嚟報話要萬綺雯!
lomeion 發表於 2016-07-22 07:35:30 原文

咁貴嘅?只系做下面,還是上下都做柜?

我也是叫Cfu用爆炸羅C,佢話唔使,佢地只採用不瘦鋼羅C,我做個狗比架放微波爐、要承 12.5公斤重、Cfu 也...
akfu01 發表於 2016-07-22 12:56:19 原文

咁要堅持用爆炸羅c,唔用唔俾銀!
市2
I love Dog so much but I won't offence the rules as well,
any evidence proved to against the rules, go ahead to complain, catch me if you can!

回應  lomeion
最起碼頭尾頂上各收兩口平爆作保險。
cwc 發表於 2016-07-22 13:15:23 原文

唔要起碼,堅持全爆!
市2
I love Dog so much but I won't offence the rules as well,
any evidence proved to against the rules, go ahead to complain, catch me if you can!

咁貴嘅?只系做下面,還是上下都做柜?
Easyjob123 發表於 2016-07-22 13:34:36 原文

厨房上下,厠所上面包埋牆邊2條水候連3格小柜筒,

佢話萬綺雯喎!
市2

回應  lomeion
你有冇剷底批灰呀
samantmy 發表於 2016-07-22 12:54:45 原文

全屋剷哂,批灰,金裝日本仔!
市2

回應  lomeion
如現場造睇你用咩防火板,4X8呎普通貨約$100/件,富美嘉貴但靚好用(行送貨,無得假)$360-4XX....
cwc 發表於 2016-07-22 12:42:54 原文

D師傅開親口,就萬萬声,
唔使唸有七八仟埋單,
今次整屋,我老公同大判都互片無数,
最後有D嘢都話唔做!
市2

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖