香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 安達邨 » 入伙紙都未出就已留膠地板
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...9
支持鍵盤翻頁

回應  ep91
   电器睇好啦,千祈5好買住,傢俬都係,5会無得買,一定要收屋度尺才可,心急無,用,勿泥足...
lks19650501 發表於 2016-10-17 17:42:24 原文
已度過人哋嗰間,啲傢俬唔會好迫,因唔多,好鬆動,4尺床,4尺衣櫃,4尺地櫃,3座位梳化床,蝴蝶枱,冇lu
G1326xxx 市2
13年3月收藍卡(兩長者共享頤年,夫婦),擴展市區
15年2月16日見主任,15年3月1日轉step 2
16年3月9日網上轉市區,12日已轉字,16年4月28日直接轉S4
16年5月6日收信預派禮達樓,12日簽意向書,等等等鎖匙ing
16年11月14日終於收到鎖匙信11月23日拎匙啦!!!!!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 ep91

旺角邊度?我都念住舖膠地板!!!
1242 市3
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #30 ep91

已看到,多謝
G12860 新3

回應  ep91
旺角邊度?我都念住舖膠地板!!!
ET0612 發表於 2016-10-17 18:03:47 原文
已pm
G1326xxx 市2
16年3月9日網上轉市區,12日已轉字,16年4月28日直接轉S4
16年5月6日收信預派禮達樓,12日簽意向書,等等等鎖匙ing
16年11月14日終於收到鎖匙信11月23日拎匙啦!!!!!!!

回應  ep91
已看到,多謝
andy5590 發表於 2016-10-17 18:05:02 原文
唔洗客氣本帖最後由 ep91 於 2016-10-17 18:06:56 編輯
G1326xxx 市2

希望快D拎鎖匙,如果過年前搬唔到,要過埋正月先搬得,又要比多个月貴租
G1277XXX市3

回应 #35 ep91

唔该,可否俾个卖胶地板既地址我?
(2011年)蓝卡。编号:1281
3人,2015年市3转扩

回應 #34 ep91

謝謝已收到,
1242 市3

回應 #36 mansuen

我和你一樣,好想快D搬,交少一個月貴租,你每個月可交少幾多,我成5千多!所以快D人(派匙)
1242 市3

回應  ep91
謝謝已收到,
ET0612 發表於 2016-10-17 18:15:48 原文
唔知鋪得好唔好ga,鋪得唔好唔好插我呀…
G1326xxx 市2

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖