香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 景泰苑 » 我哋都收樓了
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...17
支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #30 ckh3111
我地算入左喇, 14/15先算貼

回應 #30 ckh3111

我家人收樓話閂窗唔嘈喎, 不過我對地鐵路軌時都係閂窗唔嘈架, 佢地應該唔識用個隔音窗, 等我聽日測下分貝, 最實際啦本帖最後由 50686345 於 2017-06-30 17:17:58 編輯

回應  ckh3111
我地算入左喇, 14/15先算貼
50686345 發表於 2017-06-30 17:15:27 原文

所謂兩房都唔大得過一房幾多。

彩興苑兩房一房仲話要細景泰苑少許,點住?
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  ckh3111
我家人收樓話閂窗唔嘈架, 不過佢地應該唔識用個隔音窗, 等我聽日測下分貝, 最實際啦
50686345 發表於 2017-06-30 17:17:14 原文

你應該早我一兩日揀樓,我寧願揀超高層一房啦,又唔大得好多,但要捱低層 本帖最後由 ckh3111 於 2017-06-30 17:18:58 編輯

回應  Jackmbb
我覺得都OK, 起碼都遠景,無咩遮擋(除了樹),你高層D更好
50686345 發表於 2017-06-30 17:13:16 原文
前面应該無咩野起擋景了,已预左啟晴擋左d。不過我現家前面也有樓擋,所以向左清就好好
無簽名

回應 #34 ckh3111

大間房囉就係, 咁唔使喺廳間房都好D嘅

回應 #35 ckh3111

我唔會揀一房啦, 我嗰時仲有好多向后面嘅十几樓我都無揀

回應 #36 Jackmbb

市區無得追求景觀架喇, 唔使望近樓我都好滿足喇
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應  Jackmbb
市區無得追求景觀架喇, 唔使望近樓我都好滿足喇
50686345 發表於 2017-06-30 17:21:42 原文

非常理性的睇法。 方便就夠,就好嘞。
"我要買樓"?含啦。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...17
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖