香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 景泰苑 » 今日景泰鎖咗後門
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  ckh3111
啲保安都係懶散
melodychan2016 發表於 2017-10-19 14:03:40 原文

提醒下佢地
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  ckh3111
啲保安都係懶散
melodychan2016 發表於 2017-10-19 14:03:40 原文

放工時又鎖番,兼有保安看守。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

d保安淨係識影相,見人就開門
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #32 ckh3111

今日下午鎖正門,開後門,冷係有保安把守……

回應  ckh3111
今日下午鎖正門,開後門,冷係有保安把守……
melodychan2016 發表於 2017-10-20 16:27:57 原文

又改咗,咩意思。

回應 #36 ckh3111

可能有人送貨,我也要換冷氣

回應  ckh3111
可能有人送貨,我也要換冷氣
melodychan2016 發表於 2017-10-20 16:41:22 原文

換冷氣,冷氣壞咗?

回應 #38 ckh3111

係,喺豐澤買咗新P牌窗口式2匹冷氣,豐澤師傅裝完,裝冷氣師傅話壞,無乜風及唔凍,佢同返豐澤講,豐澤話,信興唔信佢哋,隔咗一個星期有信興人來睇,話扇葉鈎住咗,問我哋維修定啲,我話一裝已壞咗,用都未用過,佢又話我哋7月買,我哋話返佢,上星期送貨,我哋未入伙,原裝已壞點用,佢唔敢聲,佢話照報返信興,我話幾時換,佢話等信興覆,隔幾日無咗下文,以為錢過咗手,佢係神仙,星期三又打俾豐澤sales,好彩sales肯幫手問信興,今日上來換冷氣,3人來換,我睇住佢有無偷龍轉鳳,搞咗兩星期才換到冷氣

好彩唔係夏天,如果第時我房嗰楷壞,遇著7月及8月最熱,真係驚,多得佢唔少……

我哋有景泰街坊,又係豐澤買冷氣,一裝已壞,要搵雷議員才搞得掂

回應  ckh3111
係,喺豐澤買咗新P牌窗口式2匹冷氣,豐澤師傅裝完,裝冷氣師傅話壞,無乜風及唔凍,佢同返...
melodychan2016 發表於 2017-10-20 20:48:35 原文

真係睇彩數
無簽名

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖