香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 白田邨 » 有冇人會去明天白田居民大會?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

回應 #29 CC030
開始雨季....希望趕得切啦!!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  CC030
係, 我有親戚做房處 合約果D, 我都問過佢, 佢地做法係....唔好亂公報, 公報左最後做唔到就會...
StarWarHim 發表於 2018-05-08 11:03:51 原文

甘今次無死啦...係400個居民前公佈日子 ..最多就係遲10零20日姐

7月應該正常準時申請既..可能雨季收匙慢10-20日姐
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #32 CC030
依家等你果邊好消息了

回應  CC030
依家等你果邊好消息了
StarWarHim 發表於 2018-05-08 11:24:22 原文

希望今日會議有消息啦...如果無...就要等6月14號會議了

回應  CC030
依家等你果邊好消息了
StarWarHim 發表於 2018-05-08 11:24:22 原文

你有無看3月1個記錄?
我今日先看文字版...
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #35 CC030
無睇呀, 都係果D野? 既然琴晚經理都露口風8月派 9月入伙, 我就只有等申請表,依家我想知既係佢預留左咩單位比我地揀 , 同搵晒D唔同圖則, 度下點裝修, 一揀好就即刻開動聯絡C傅

回應 #35 CC030
經理琴晚又講白田 10人, 9人, 8 人.....有幾多戶, 依D資料你有無用?

回應  CC030
經理琴晚又講白田 10人, 9人, 8 人.....有幾多戶, 依D資料你有無用?
StarWarHim 發表於 2018-05-08 14:24:54 原文

有用呀..可以比D資料我望望?? 4-5人.5-10人

回應  CC030
無睇呀, 都係果D野? 既然琴晚經理都露口風8月派 9月入伙, 我就只有等申請表,依家我想知既係佢...
StarWarHim 發表於 2018-05-08 14:21:42 原文

即6月尾前茶花會搞埋入伙手續....6月尾派信.7月登記預派輪候冊D人...7月白田登記.....8月又到你地白田去蘇屋搞手續......齊齊9月入伙.....

不過我覺得比邊間人揀....應該一早已經知....做咩甘神秘==

回應 #39 CC030
佢話要等總部批, 所以唔知有邊D單位, 只係知一定有 高, 中, 低層....依D

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖