香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 欣田邨 » 2-3人單位與離婚
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

算了,窮人一個,無人看得起,我不會怪
terence_saved 發表於 2018-07-06 21:12:53 原文

冇小朋友就好啲
窮L唯有乜嘢都...自己整...慢慢做..@@
分享 分享 讚好人數:0查看名單

女人心,海底針
手法非常高明
Mr楊 發表於 2018-07-06 12:24:06 原文
又未必咁複雜,他們要錢,只係在下比唔到。他們以錢為心,以煙為義,即no money no talking!
等......面向維港高層公屋

欣田邨地盤佬裝修佬
十個有八個娶大陸婆為妻
仲叫埋大陸老婆到地盤搬運 材料
勤力過李嘉誠
好快儲夠錢在鄉下起三層大屋孝敬老人家

希望註冊署公開
港女離婚率
大陸女離婚率
數字會說話
分享 分享 讚好人數:1查看名單

早離早著
kocykoclub 發表於 2018-07-06 15:50:32 原文
可輪到公屋,個個都開心,佢居然完全不擺上眼,咪話之意佢幫手度裝修了

冇小朋友就好啲
大倫 發表於 2018-07-06 21:17:00 原文
同意!

新4 G12792
2011年 藍卡
2017/10 見主任
2017/11 獲派欣田邨

又未必咁複雜,他們要錢,只係在下比唔到。他們以錢為心,以煙為義,即no money no talking!
terence_saved 發表於 2018-07-06 21:17:34 原文

不同意 。。。 我老虎刀係内地外省。。。 基礎打得好。。。拍拖5年。。。結婚13年。。。咁又十八年。。。從來無LV.....無打牌.....無鑽石.....用緊三叔碌3。。。無用貴野 。。。2千幾蚊件皮褸刀話貴。。。 阿彌陀佛 本帖最後由 大倫 於 2018-07-06 22:24:01 編輯
窮L唯有乜嘢都...自己整...慢慢做..@@

不同意 。。。 我老虎刀係内地外省。。。 基礎打得好。。。拍拖5年。。。結婚13年。。。咁又十八年。。。...
大倫 發表於 2018-07-06 22:23:08 原文

其實係睇人性格,我都有朋友係內地人,生了小孩離婚,自食其力湊大小孩,冇拿任何福利,公屋都不是特別快。只是聽得太多係來呃福利
2012年7月申請
19年完成。

回應 #38 大倫

我同意. 唔係個個大陸女人都咁衰,我果個都同我捱左十幾年都冇走,只係有d係咁啫,希望有d港佬唔好一枝竹打一船人
G1301 新3
2017 6/11 S4 2017 11/11派到欣田 完成5年半長征
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖