香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 海盈最後去辦事處個日子
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

好彩5中- -
我見有G125的存在= =...............
CC030 發表於 2018-07-17 15:13:43 原文

所以海盈去到我都有機,而家嘅分派次序好random
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕
分享 分享 讚好人數:1查看名單

所以海盈去到我都有機,而家嘅分派次序好random
sunlion02 發表於 2018-07-17 21:12:52 原文
'
係架 一定又跳號碼= =

今日有市4 S3了 咁如果(18/7,19/7,20/7,21/7 好多市4->S3)應該就都大機會25/7 26/7號S4出信...你都留意下
分享 分享 讚好人數:0查看名單

'
今日有市4 S3了 咁如果(18/7,19/7,20/7,21/7 好多市4->S3)應該就都大機會25/7 26/...
CC030 發表於 2018-07-17 21:16:37 原文

但今日果位係天倫樂播,況且海咁近海其實唔好。  電器易壞,衫有海水味,超潮濕,仲有身體好易病
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕

但今日果位係天倫樂播,況且海咁近海其實唔好。  電器易壞,衫有海水味,超潮濕,仲有身體好易病
sunlion02 發表於 2018-07-17 21:34:31 原文

5想呢D拉

天倫樂<--好似影響號碼次序姐..日數都5影響

'
今日有市4 S3了 咁如果(18/7,19/7,20/7,21/7 好多市4->S3)應該就都大機會25/7 26/...
CC030 發表於 2018-07-17 21:16:37 原文
我地今晚又失眠啦
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我地今晚又失眠啦
CYCI123 發表於 2018-07-17 23:15:21 原文

係!!!!...話5擔心就假既.....希望今晚大批轉S3!!!!!!!!!!!!阿門

係!!!!...話5擔心就假既.....希望今晚大批轉S3!!!!!!!!!!!!阿門
CC030 發表於 2018-07-17 23:16:59 原文
今晚轉會5會快佐D?

今晚轉會5會快佐D?
CYCI123 發表於 2018-07-17 23:31:52 原文

我估...最安全係19號後轉

但係啦...未SURE 6/8號第一日,話隨時變

我估...最安全係19號後轉
但係啦...未SURE 6/8號第一日,話隨時變
CC030 發表於 2018-07-17 23:35:18 原文
見你分析越來越驚

見你分析越來越驚
CYCI123 發表於 2018-07-17 23:37:35 原文

係呀..真係5係我緊張得製...等咁多年....無奶油差一兩日累事

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖