香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 葵翠又鉛水....咁我地...
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我都有睇到,但諗緊而家買會唔會太早
*~Vicky6v6~* 發表於 2018-09-27 18:04:23 原文

所以我都會去睇下,一田多數年尾做VIP日
睇下會唔會到時先買..而家買又怕要搬
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

海盈BB來了 發表於 2018-09-27 18:06:26 原文

重點係屋企冇位放,搬都係一㗎車搬去
樂在海盈邨~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

重點係屋企冇位放,搬都係一㗎車搬去
*~Vicky6v6~* 發表於 2018-09-27 18:19:17 原文

YES,我都唔敢買野,冇位放
我搬落樓都幾係野

回應 #27 Marble2016
依個係放台面嗎? 我都用緊依個牌子, 放台面, 成日積左D水係底, 要成日抺, 唔係會好污糟 , 我下次會裝 安裝係台底果D, 無眼屎干淨盲

回應  Marble2016
依個係放台面嗎? 我都用緊依個牌子, 放台面, 成日積左D水係底, 要成日抺, 唔係會好污糟 ...
StarWarHim 發表於 2018-09-28 10:23:55 原文

放台底当然好,但貴很多很多呀!
我平時没留意座底下有没有水,
您是負責洗碗善後的嗎?
波子U0391

海盈BB來了 發表於 2018-09-27 18:06:26 原文

當然即買即用即保障自己和家人!
在装修整廚柜時也可请師傅装埋。
波子U0391

YES,我都唔敢買野,冇位放
我搬落樓都幾係野
海盈BB來了 發表於 2018-09-28 10:12:58 原文

冇电梯咁惨?
波子U0391

當然即買即用即保障自己和家人!
在装修整廚柜時也可请師傅装埋。
Marble2016 發表於 2018-09-28 11:03:58 原文

我原先有,樂X的~~
只係到時想換新,而家呢個舊了,未必再配到芯

冇电梯咁惨?
Marble2016 發表於 2018-09-28 11:05:04 原文

唐樓...5樓...日日行5層 不過又唔見我瘦

回應 #35 Marble2016
多數我老婆洗, 邊個得閒邊個做啦, 無分咁清楚 , 台面就要勤力D唔好有積水, 台底就企理D, 不過換心有少少麻煩

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖