香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 欣安邨 » [話話家常] Eric媽入伙後的近況
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

eric 媽~要向好既方面諗~所以廋左係開心架~開心就會健康啦~
我之前老公都提過係牆度貼呢d~我最想係廁...
jenny2011xxx 發表於 2011-8-29 12:20:20

你喺淘X、支付寶同香港淘點開咗A/C未呀?
只要開齊曬呢三個A/C,經銀行過數增值或直接去OK便利店買淘點增值,就可以開始購物喇!

揀晒所有想買的東東,
去購物車結帳,
click完貨冇問題
之後按立刻購買”,跟住提示步驟做就OK...
當賣家收到信息,知道你已付款後就會寄出貨件架喇!

運送方式我通常都係用順豐快遞, 因為可以去佢的website到跟蹤貨件的物流狀況,,
速遞費又可以貨到付款,慳返個匯率!不過送上府上新界區要加收30蚊,即速遞費坐低要60蚊起...
~~ 踏踏實實做人,實實在在辦事;從實際出發,對自己負責!~~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  Eric媽
    hi..ECRI媽,,個日係大家樂見到你都幾瘦..同我甘上下..不經不覺我都瘦左好多..要大家一...
szesze 發表於 2011-8-29 13:03:40

我已經肥返D架喇,依家已有90幾磅喇!哈哈~~

你呀真係要食食食食食食多D嘢增增肥,實在係太太太太太太太瘦喇!!
~~ 踏踏實實做人,實實在在辦事;從實際出發,對自己負責!~~

回應  Eric媽

ERIC 媽, 我都有 買呢d野wor, 你唔介意既我可以借公司地址過你, 平好多, 我上次都係hk...
jolie1216 發表於 2011-8-29 13:09:03

嘻嘻~大家街坊街里,我當然信得過你同唔介意喇,只係怕麻煩到你喳!Anyway多謝你先!

回應  Eric媽

速遞費超貴..因為送到你屋門口....
如用郵遞到郵政局...再出卡通知你到郵政局取包裹...會平...
mamachung 發表於 2011-8-29 15:18:13

可以速遞到郵政局自己去攞架?恆安有郵政局如果係咁都幾方便喎!

我最怕就係食油膩嘢喎,點算吖?!

3個月內足足瘦咗30幾磅?!係我就好囉!當一切安定咗,冇乜掛慮,食得瞓得,就好容易生肉!祝你珠圓玉潤!;fat...
rebecca 發表於 2011-8-29 15:21:04

多謝!

小心身體呀!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  Eric媽

人肥好難買3....其實,我減小小都ok(減到已心滿意足),因為我2腳退化,醫生都有講,...
卓卓 發表於 2011-8-30 10:36:39

如果係醫生提議嘅,咁你就要加油喇!世上冇難事,只怕有心人吖嘛!祝你減肥膏成功!

eric媽你d牆貼好得呀

回應 1# Eric媽

d 墻紙好特別,好有心思.

eric媽你d牆貼好得呀
卓BB 發表於 2011-8-30 12:41:26

嘻嘻~過獎過獎,主要係因為新屋仔普裝太單調,所以想裝飾下喳..

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖