香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 油麗邨 » 油麗邨仁麗樓各室座向及高層景觀
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...11
支持鍵盤翻頁

CLICK相可以放大~20室兇宅呀?之前有人跳樓~
MaggieWong 發表於 2011-10-28 07:50:42

唔得啊...click 來 click 去都係第一幅 .

吓跳樓 ??? 佢寫係單位內去世wor ?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔得啊...click 來 click 去都係第一幅 .

吓跳樓 ??? 佢寫係單位內去世wor ?
dreaming 發表於 2011-10-28 11:37:08

CLICK下一幅再指住相片CLICK會放大的~如果係單位入去世又冇問題BO~

good good good good

CLICK下一幅再指住相片CLICK會放大的~如果係單位入去世又冇問題BO~
MaggieWong 發表於 2011-10-28 11:51:39

下一幅至尾, 再指住CLICK都係見返第一幅BO ?

係呀, 今芸死就死啦, 家下都唔理得咁多, 最緊要唔係自殺就得 . 等房署支配, 不如由自己嚟支配命運.

原來我係第六日揀樓, 多數第一日就比人揀咗ga啦 !

下一幅至尾, 再指住CLICK都係見返第一幅BO ?  

係呀, 今芸死就死啦, 家下都唔理得咁多, 最緊要唔係...
dreaming 發表於 2011-10-28 19:56:22

你特快幾時揀呀?

下一幅至尾, 再指住CLICK都係見返第一幅BO ?...
dreaming 發表於 2011-10-28 19:56

直接click圖片就會放大,想再大D的話,click右上角中間的圖示
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

你特快幾時揀呀?
MaggieWong 發表於 2011-10-28 19:57:52

11月10日 11點幾.

直接click圖片就會放大,想再大D的話,click右上角中間的圖示
VickYeung 發表於 2011-10-28 20:07:16

我發現咩問題啦 !

當我進入呢個主題 , 如click 第 3 幅, 跟住再click以後的圖片, 永遠都是第 3 幅 ? 如想睇第 4 幅就要離開呢個主題, 再重新進入,然後 click 第 4 幅就可以睇到第 4 幅, 如此類推, ( 因有25幅圖片 )  就是要進進出出 25次 !

咁係咪我部腦有問題呢 ?

我發現咩問題啦 !  

當我進入呢個主題 , 如click 第 3 幅, 跟住再click以後的圖片, 永遠都是第 3 ...
dreaming 發表於 2011-10-28 21:10:35

SORRY,我都有呢個問題,可能搬屋出現問題,等楊經理研究下先~

11月10日 11點幾.
dreaming 發表於 2011-10-28 20:14:42

如果有得揀你要唔要呀?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖