香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 特快計劃 » 特快公屋一問~屯門大興邨興輝樓
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

個單位今日都比人揀左lu!
2013 4月藍卡 G1326XXXX 新3
等⋯14年特快19XXX
15年特快16XXX
16年特快9XXX
17年特快6XXX
18年特快3XXX
19年特快13XX
審查 2019年9月中
分享 分享 讚好人數:0查看名單

應該是一樓的關係吧, 低層不受歡迎
kamor8899 發表於 2019-09-24 18:30:21 原文
我見好多1樓3樓,4樓,唔知點~ 本留言最後由 wing0 於 2019-09-24 20:38:13 編輯
2020年11月12日簽名入伙。

個單位今日都比人揀左lu!
wai32wai36 發表於 2019-09-24 19:39:09 原文
呢個大興1樓個單位上年都有人揀左的,今年又放反出黎,
今日係比人揀左,
我估下年佢仍然又會出反黎
2011年12月 單人 u0284xxx-1/  2013年3月。 轉新界3人 G1324×××-1326×××
2019年6月 s1/2019年9月18 審查/
2019年9月首派暉明邨,拒絕
2020年10月派大興12樓,拒絕
2020年10月揀樓成功屯門
2020年10月28日收匙
安居樂業

回應 #33 三人一兔1099

希望出年見唔佢到啦!如果唔係,真係浪費其他人既機會
15年特快16XXX
16年特快9XXX
17年特快6XXX
18年特快3XXX
19年特快13XX
審查 2019年9月中

請問知唔知特快揀完係咪可以入屋裡望望?
啲人係咪睇完屋內又唔鍾意所以放棄
3/2013 新3 (G1324XXX-1326XXX)
2019/P13XX 2018/P33XX 2017/P103XX
2019~ 特快揀咗友愛邨

請問知唔知特快揀完係咪可以入屋裡望望?
啲人係咪睇完屋內又唔鍾意所以放棄
sws111 發表於 2019-09-25 13:23:56 原文
應該多數都係,但呢個單位真係好大,
3人都可以揀呢個單位,
大興配套又唔差,
可能因為1樓,所以揀完又唔要本留言最後由 三人一兔1099 於 2019-09-25 15:06:49 編輯
2011年12月 單人 u0284xxx-1/  2013年3月。 轉新界3人 G1324×××-1326×××
安居樂業

回應 #36 三人一兔1099

依個單位我都諗過,但老公擔心萬一爆渠
不過到我NO.應該得番2-3人單位‥

啱啱我上網見轉咗S2喇~~勁快呀
2019/P13XX 2018/P33XX 2017/P103XX

回應 #37 sws111

請問你幾時審查?我號碼同你好接近!
15年特快16XXX
16年特快9XXX
17年特快6XXX
18年特快3XXX
19年特快13XX
審查 2019年9月中

回應 #38 wai32wai36

18/9呀~估唔到一星期就轉S2

回應  wai32wai36

18/9呀~估唔到一星期就轉S2
sws111 發表於 2019-09-25 16:24:51 原文
咁奇怪既?我同你係同一日審,
同一個号碼 1324~1326
但我未轉喎
安居樂業

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖