香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界5人 » 想問5人單位
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  wing0

你派左了嗎?
vickylai0706 發表於 2019-11-05 00:07:45 原文
唔係呀~我只係留意到,有d天水圍公屋大單位,係有的。房處有 擠迫戶 改善空間,咪睇到一d單位名同尺數,我排緊特快,所以順便了解下果d單位咁。
2020年11月12日簽名入伙。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  wing0

入息一定吾超
只諗緊自己有冇甘好彩
vickylai0706 發表於 2019-11-05 00:09:04 原文
係呀~我明白呀~同你打打氣,加油呀~

回應 #31 wing0

你睇個d單位係邊到睇架?可以話我知嗎?

回應 #32 wing0

多謝你,我都希望你快快派心水樓?

回應  wing0

你睇個d單位係邊到睇架?可以話我知嗎?
vickylai0706 發表於 2019-11-05 00:14:27 原文
係呢個討論區睇到架,因為有d細家庭生多左成員,會唔夠住,所以有呢d單位揀啦~每年都有得申請。本留言最後由 wing0 於 2019-11-05 01:16:03 編輯

回應  wing0

多謝你,我都希望你快快派心水樓?
vickylai0706 發表於 2019-11-05 00:14:56 原文
我等星期四揀特快,希望仲有啦~謝謝你。

回應 #35 wing0

但我睇調遷個page好似好小人講天水圍

回應 #36 wing0

????????你揀邊區

回應  wing0

但我睇調遷個page好似好小人講天水圍
vickylai0706 發表於 2019-11-05 01:29:29 原文
每年都有個表睇,可以參考佢既人數同尺數,參考都好呀~個表有講天水圍某d單位既。特快都有大單位睇,可以買黎睇下,呢個討論區呀~本留言最後由 wing0 於 2019-11-05 01:34:08 編輯

回應  wing0

????????你揀邊區
vickylai0706 發表於 2019-11-05 01:29:46 原文
得返好少,新界講運氣。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖