香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 房協資助出售房屋 » 翠鳴臺 » 滿意紙有沒有進一步消息?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

其實日日打去唔怕人地覺得煩嗎?
wt???
分享 分享 讚好人數:0查看名單

其實日日打去唔怕人地覺得煩嗎?
小歪仔 發表於 2020-05-04 14:04:20 原文
對正常人你甘諗絕對岩, 公墓猿/政府相關?no way本留言最後由 JJSTAR123 於 2020-05-04 14:17:54 編輯

地政署又唔係批結構安全, 只係理批地條款, 即係有冇起少條天橋, 種少棵樹, 我地單幢咩都冇, 真係冇任何理由...
JJSTAR123 發表於 2020-05-04 13:11:02 原文
垃圾政府做野一向都慢  如果快仲得人驚
請班精英 坐兩年就養懶自己本留言最後由 ericchiho 於 2020-05-04 14:18:17 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

房協電話打唔通?
開頭又話4月尾5月頭 依家仲未有消息 屋企有小朋友真心想快d 收得樓來 起碼都2 3個月後先住得, 9月又開學 ,萬一遲左收樓如果9月都未住得 係咪要d小朋友跨區翻學?
分享 分享 讚好人數:3查看名單

回應 #34 Yamayaya

我都係呢個原因想盡快收樓,好怕趕唔切
^^V

回應 #35 O大大

有小朋友既人就會明?
大人真係無咩所謂翻工問題 但真係唔想影響到小朋友翻學?

各位請不要再打去地政署查詢,因他而明言,會因太多人查詢而影響進度

回應 #37 夜裡一點光

上次我打通問,佢答我D語氣有D唔鐘意咁...
我已經唔敢再打去啦

不過我見沙田綠怡果邊多人打去都唔會咁講~
^^V

回應 #38 O大大

問房協穩陣啲

各位請不要再打去地政署查詢,因他而明言,會因太多人查詢而影響進度
夜裡一點光 發表於 2020-05-04 17:29:12 原文
講真問一問點會影響成個進度呀,如果話拖慢,估計都專登拖慢,佢都係唔想我地唔好打過去姐

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖