香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 今晚老公的宵夜 - 泰式鳳爪
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 22# yayawu2828

好彩我老公都唔上cy club姐…… 比佢成日見到你d post肯定話我系【失職老婆】
    我好鬼懶,經常要佢收工【順便】買埋送,自己就掛住上cy club
常樂我淨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 31# 老貓

嘻嘻!唔洗驚,有我陪你,
  我老公好少上cy club,
  你係懶貓,我係懶蛇!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

分享 分享 讚好人數:0查看名單

好 SWEET LA
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

你呢份工,辛苦得黎回報率好高架, 俾心機做好呢份工啦~
MaggieWong 發表於 2012-3-5 08:31:07

Yes Madam, 遵命.... 本帖最後由 yayawu2828 於 2012-3-5 13:19:44 編輯

佢屋企隔離仲有冇空置單位呀?我要申請調遷呀!
MaggieWong 發表於 2012-3-5 08:33:24

有啦 ! 快 D 調遷過來同 " 福頭 " 一齊玩....
順便過來食糖水.... 本帖最後由 yayawu2828 於 2012-3-5 13:36:30 編輯

我好鬼懶,經常要佢收工【順便】買埋送,自己就掛住上cy club
老貓 發表於 2012-3-5 08:38:49

妳就好啦 ! 咁幸福 唔洗做....   
我就做到死下死下 ,  " 福頭 " 唔知幾時可以好鬼懶呢 ?  

老闆剛剛放工入門口啦!  他的宵夜....加多碗白果腐竹糖水. ( 肥死佢 )
yayawu2828 發表於 2012-3-5 00:01:40

嘩嘩嘩...腐竹糖水 + 鳳爪 我最鍾意, 我又要食 ~~

肥到好似" 比利 " 咁就完美啦 !
yayawu2828 發表於 2012-3-5 00:44:05

食得是褔...肥人是褔ma ~~

佢屋企隔離仲有冇空置單位呀?我要申請調遷呀!
MaggieWong 發表於 2012-3-5 08:33:24

住係佢隔離成日有嘢食, 派彩德比我都唔驅bo,  我唔使調遷, 派比我就得啦 !

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖