香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 屋邨管理 » 樓上深夜剁剁剁~肉餅
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

滋擾
分享 分享 讚好人數:0查看名單

感謝每一位留言!
讓我知道~不只我一個!
我並不寂寞
分享 分享 讚好人數:1查看名單

樓下隻肉餅癲X 由我地搬入黎剁12年到今日 剁癮起可以1個鐘剁1次 每次至少30分鐘 樓上又有把躁狂仔打機大叫聲 前排隔離被追債

基本上晚晚做足功夫先訓到 而家21:52,隻癲X仲剁緊 片為證免屈我被害妄想,第二日返工表現顯著下降
(一D都唔型英醜白痴唔好煩我,咁搞法遲早跌飯碗)

利申:買定情緒病修煉手冊,香港太多奇人異士

https://sendvid.com/lzf213k9?sec...b-a3b6-1b3212d87685
武德訓 Zz...

回應 #32 O沛瑜O

絕對明白你感受 我樓下已經剁咗12年 但唔明點解剁到成個鐘本留言最後由 lamchauho 於 2021-02-02 22:25:57 編輯
武德訓 Zz...

回應 #29 fortesting

唔一定係樓上 樓下都會傳上黎
武德訓 Zz...

回應  O沛瑜O
絕對明白你感受 我樓下已經剁咗12年 但唔明點解剁到成個鐘
lamchauho 發表於 2021-02-02 22:24:35 原文
本留言最後由 O沛瑜O 於 2021-02-03 01:18:30 編輯

回應  O沛瑜O
絕對明白你感受 我樓下已經剁咗12年 但唔明點解剁到成個鐘
lamchauho 發表於 2021-02-02 22:24:35 原文
原來甘多人都係受害者

回應 #37 O沛瑜O

呢種事無辨法,要忍,調整心情,日頭醒後訓多一個鐘,返晏晝工,人哋可以十萬個藉口去剁大魚大肉
武德訓 Zz...

回應  O沛瑜O

呢種事無辨法,要忍,調整心情,日頭醒後訓多一個鐘,返晏晝工,人哋可以十萬個藉口去剁大魚...
lamchauho 發表於 2021-02-03 14:33:09 原文
吓吓吓

回應 #39 O沛瑜O

我問家福會社工傾過呢種事.有無方法解決.得到答覆係:我個人太敏感,要修心養性,學習忍耐,抵抗負面情緒
亦然拒絕幫我調遷要求,咁又係,對佢地黎講成日有呢種事
武德訓 Zz...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖