香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界4人 » 見完主任兩個月都未有消息
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

我主任姓劉,男既
Aw20130303 發表於 2021-07-11 22:02:47 原文
我個姓吳~男的
新4 1328***
13年5月收藍卡
12/20 S1
4/5/2021審查
5/8/2021轉S2
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #22 Aw20130303

主任話大概3個月至1年不等??
G1342-1344 新4
12/5/2021見主任
30/5/2021 S2

未必唔係好事,還是你想要啲骨頭,蝴蝶,大興?
shan3388 發表於 2021-07-11 16:07:10 原文
我想要天水圍,舊都吾梗要。
新4 G1328

回應  Aw20130303

主任話大概3個月至1年不等??
LingChan1987 發表於 2021-07-12 09:05:42 原文
我個個係話3個月
新4 G1328

我打過,無用,佢只會答你預2個月,2個月都收吾到再打
Aw20130303 發表於 2021-07-11 18:29:35 原文
我見果個主任答我話3個月內會收到合格信?

回應 #34 Aw20130303

我見果個主任系話3個月內會收到審批信咋????不過交完資料大概一個月左右就收到合格信啦??

未必唔係好事,還是你想要啲骨頭,蝴蝶,大興?
shan3388 發表於 2021-07-11 16:07:10 原文
只有咁安慰自已。
新4 G1328

我見果個主任答我話3個月內會收到合格信?
LingChan1987 發表於 2021-07-12 09:10:18 原文
我個主任都係咁講,但見好多人勁快收到,所以先擔心
新4 G1328

我5月31日見,一樣無消息…..
G13425XXX∼G13447XXX
U0282XXX擴3
2019年2月19日見主任
2019年3月5日補交文件
審查唔合格20215年5月31日二審
8月22號轉S2!8月27號轉S4
首派葵盛西邨,9月7日顯示已拒絕❌
9月11日s2
因個人原因取消特快~轉市3
10月20拒絕黃大仙問題
10月29S2
11月3顯示更改資料
11月20S4
11月24收信~白田邨
11月30簽約~完美畢業?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖