香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界3人 » 2014年或2015年中申請獲分配皇后山
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

我可能係唯一一個相信樓主的人。。。。。。
他朋友排緊號碼136,做緊地盤,啱啱分配左去皇后山工地,進行收尾工程。
消息絕對準確。
生如螻蟻當有鴻浩之志,命薄如紙應有不屈的心。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

又來???皇後山等到好多人傻左????
Aw20130303 發表於 2021-10-22 11:18:39 原文
唔知點解,我睇倒你呢個留言,笑左。呢個係一個十分之有可能出現的現象,哈哈哈。

你朋友係大神呀,
連區議員都要每個星期問
先係幾日前先知20號出信咋
仲月頭!你朋友真係叫大神
G1344(新3), 20-9/30.( S1) ,21-3/10 (收信),3/18.(見主任),3/31(S2),8/27(S4),
8/28(蝴蝶蝶翎) ,8/30 拒絕,9/4 網上轉拒絕, 9/10.S2 10/21.S4 ~ 10/26 收信 . 11/3 簽意向. 正式畢業10/26 皇頤低層
1335-1338 (房協4XX百呎-- 朋友).. 13478(新4---朋友) 皇順高層..

分享 分享 讚好人數:3查看名單

轉左s4個啲都可唔可以百分之百肯定自已派皇后山,你朋友仲係s2就肯定自已派左?2014同2015先派?咁2013未派...
Aw20130303 發表於 2021-10-22 11:22:18 原文
呢個先係正解。同意,點讚

回應 #29 Aw20130303

你這樣問,代表你完成冇睇清楚個POST講咩,更加代表你完全唔懂,不過唔重要,時間會告訴你答案,也會告訴好多無知的小朋友。

他朋友排緊號碼136,做緊地盤,啱啱分配左去皇后山工地,進行收...
chriszhenyb 發表於 2021-10-22 11:56:52 原文
岩岩有個1354 s2 左幾個月,
仲問我推測幾時左右轉s4
咁快就有136話轉s4
啊呵呵⋯⋯⋯

連以家轉左個批都唔肯定100%答你派硬啦
歷史教落 派左新樓都有機會有人派骨灰
G1344(新3), 20-9/30.( S1) ,21-3/10 (收信),3/18.(見主任),3/31(S2),8/27(S4),
8/28(蝴蝶蝶翎) ,8/30 拒絕,9/4 網上轉拒絕, 9/10.S2 10/21.S4 ~ 10/26 收信 . 11/3 簽意向. 正式畢業10/26 皇頤低層
1335-1338 (房協4XX百呎-- 朋友).. 13478(新4---朋友) 皇順高層..

分享 分享 讚好人數:1查看名單

岩岩有個1354 s2 左幾個月,
仲問我推測幾時左右轉s4
咁快就有136話轉s4
啊呵呵⋯⋯⋯
連以家轉左個批...
miss1314ps 發表於 2021-10-22 12:06:21 原文
現在派s4,未必係皇后山,都係134尾咋。都好,有咁的貼,都係可以一石激起千層浪,刺激下,個個都等到傻曬,突然見咁的貼,精神左一秒。

現在派s4,未必係皇后山,都係134尾咋。都好,有咁的貼,都係可以一石激起千層浪,刺激下,個個都等到傻曬...
chriszhenyb 發表於 2021-10-22 12:12:01 原文
只可以講現時轉個批大機會中
因為區議員已經問左 20號房署都出埋書
係唔係就睇第一批收信?就知結果

他朋友排緊號碼136,做緊地盤,啱啱分配左去皇后山工地,進行收...
chriszhenyb 發表於 2021-10-22 11:56:52 原文
其實我都信,136都預咗係皇后山第一批,137-138應該係第二批。
G1406 3人 新界:17/6 S2
                         30/6 S4
                         5/7 收信和田邨極底層 ✅
分享 分享 讚好人數:2查看名單

2006年單人申請 U0184,2015年11月轉新3 G1344,2021/3/22 見主任,2021/4/23 轉S2,2021/10/21轉S4,22021/10/26派皇后山皇頤樓中低層
2019特快P36XX,2020特快P18XX,2021特快P3XX

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖