香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 屋邨管理 » <急問>拆除廚房防煙門一問
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

因為要知道屋邨辦事處會唔會隻眼開隻眼閉, 唔洗佢還原~
如果證實佢冇還原, 咁就要再搵房署跟進返~
samantmy 發表於 2021-12-17 10:15:13 原文
哦~原來是老友嚟嘅
屋邨異地     風月同天
分享 分享 讚好人數:0查看名單

哦~原來是老友嚟嘅
安居62 發表於 2021-12-17 11:21:24 原文
因為主任已家訪該單位一個月了, 但唔見有動靜換門。
G1268xxx 市2

因為主任已家訪該單位一個月了, 但唔見有動靜換門。
samantmy 發表於 2021-12-17 13:00:12 原文
諗住補多飛嗎??

諗住補多飛嗎??
安居62 發表於 2021-12-17 13:01:26 原文
睇定d先, 到差唔多時間冇動靜就做野~~  
G1268xxx 市2

睇定d先, 到差唔多時間冇動靜就做野~~  
samantmy 發表於 2021-12-17 13:38:54 原文

老友是怎樣煉成的呢?

老友是怎樣煉成的呢?
安居62 發表於 2021-12-17 15:55:13 原文
唔係老友都可以隻眼開隻眼閉嘛, 管理處好多都係唔想做唔想理, 我希望我條邨間管理公司會係盡責啦~
G1268xxx 市2

唔係老友都可以隻眼開隻眼閉嘛, 管理處好多都係唔想做唔想理, 我希望我條邨間管理公司會係盡責啦~
samantmy 發表於 2021-12-17 16:23:14 原文
所以才問
大家同期遷居到步

現今多數各家自掃

所以才說了解一下老友如何煉成?

所以才問
大家同期遷居到步
現今多數各家自掃
所以才說了解一下老友如何煉成?
安居62 發表於 2021-12-17 16:28:44 原文
呢家人比較粗魯, 好言相勸, 請佢開門閂門輕手D, 打麻將閂門, 佢唔理, 最後搞到鬧交, 根本溝通唔到.... 嘈交唔夠人講, 就衝動到拎刀, 又踢人鐵閘, 又話自己有錢, 唔怕冇公屋住....點忍呢D人? 既然佢咁有錢, 咪幫佢一把囉, 投於佢拆咗門, 等佢俾人罰下都好~
G1268xxx 市2
分享 分享 讚好人數:2查看名單

呢家人比較粗魯, 好言相勸, 請佢開門閂門輕手D, 打麻將閂門, 佢唔理, 最後搞到鬧交, 根本溝通唔到.... 嘈...
samantmy 發表於 2021-12-17 16:45:18 原文
好的

小心行事,

適時補飛

呢家人比較粗魯, 好言相勸, 請佢開門閂門輕手D, 打麻將閂門, 佢唔理, 最後搞到鬧交, 根本溝通唔到.... 嘈...
samantmy 發表於 2021-12-17 16:45:18 原文
拎刀那舉動
你已放了它一馬了

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖