香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 男人不懂女人心
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...10
支持鍵盤翻頁

不怕虎生三個口

只怕人懷兩個心
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 30# 老貓

每個人性格各方面都不同不可相比 ,唯有慢慢來和同他講依家煙好貴叫他慢慢減些食。

死不悔改,對佢失去信心……
我已經昅到實一實,佢都會比【魔鬼】引誘到,你話丫……佢心裡到底有沒...
老貓 發表於 2012-6-11 14:41:33

唔好唔開心啦 ! 打個比喻...十次偶而一次半次妳原諒猫公啦 ! 佢戎唔哂 ! 都係大有進步佢仍有改善的空間

男人有時愛面子怕比人講怕老婆唔食得  

佢心裡當然有妳猫姐如果唔係唔需要將煙仔放背後就係知個 Honey 唔鍾意囉 !
開心面對當少事處理心情會好好多記得飲反支益力多

遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

唔好唔開心啦 ! 打個比喻...十次偶而一次半次…妳原諒猫公啦 ! 佢戎唔哂 ! 都係大有進步…佢仍有...
LadyYaYa 發表於 2012-6-11 15:19:25

益力多~防癌又豐胸
常樂我淨

講出來好多人都會話我【小氣】,特別系d男人  
佢應承我話會戒煙,點知一呃就呃左我十幾年,宜...
老貓 發表於 2012-6-11 14:30:49

佢收埋已經證明佢係在乎妳,男人嘅嘢朋友俾到真係盛情難卻

唔好唔開心啦 ! 打個比喻...十次偶而一次半次…妳原諒猫公啦 ! 佢戎唔哂 ! 都係大有進步…佢仍有...
LadyYaYa 發表於 2012-6-11 15:19:25

你唔知隻貓公好多蠱惑野:
去百佳買野租左購物車,佢會爭住去還,仲同我講:你咁辛苦。系屋企抖下啦,等我去啦~(你以為佢咁體貼……哼!返到來成陣煙除!!!)
個仔系樓下玩,佢又叫我:落去睇下佢啦,可能d水飲曬,拿一支落去比佢啦,渴親佢架!(落樓之後返上來……哼!又中計!!間屋成陣煙除!!!)
你話丫…… 佢系唔系抵打抵鬧本帖最後由 老貓 於 2012-6-11 16:10:46 編輯
常樂我淨

佢收埋已經證明佢係在乎妳,男人嘅嘢朋友俾到真係盛情難卻
winwinwin 發表於 2012-6-11 16:07:29

佢做人冇原則嘅咩?!朋友仲緊要過老婆同仔……
常樂我淨

smoke gets in your eyes & the great pretenders---
2 songs from the platters,for your appreciation.
鍾意車的人是不會抽煙的.

回應 1# 老貓

told me when your were a kitten (not now being an old cat)
it's too late (song by Carol King)

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖