香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 皇后山邨 » 收到信…高層變低層
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

要返之前個單位
hlce1317 發表於 2022-03-28 09:10:24 原文
系,溢同盛兩個單位相比之下,我會拒絕盛,靜系方向溢已勝左
G1360000   14年10藍卡,17年3轉4
9月底見主任,11月3日s2    1月12首派皇后山
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #29 Yukilok

我去望咗下,望學校果邊,其實都好好,好感恩兩次派比我都好,但係我上個月先同業主簽約一年約,所以小朋友想等皇溢高層單位
新4,G1362
2021/08 s1 2021/11 s2

回應  Yukilok

我去望咗下,望學校果邊,其實都好好,好感恩兩次派比我都好,但係我上個月先同業主簽約一...
Ssusie1105 發表於 2022-03-28 13:47:38 原文
你應該無簽,應該唔洗一年既時間

回應  Yukilok

我去望咗下,望學校果邊,其實都好好,好感恩兩次派比我都好,但係我上個月先同業主簽約一...
Ssusie1105 發表於 2022-03-28 13:47:38 原文
最緊要開心

我低層變極高層?苦惱中
G1323

回應 #35 zoeyan110485

緊係要高層
新4 。G1359XXX
2021年11月4日審查
12月3日S2
2022年1月11日派皇后
5月17日正式畢業

我低層變極高層?苦惱中
zoeyan110485 發表於 2022-03-28 22:03:15 原文
同我相反

回應 #35 zoeyan110485

高點都好過低,
我剛好同你相反極高變極低?

回應 #38 Ella732

但係方向唔好 向西北
同埋皇溢個位最出 皇順好入下本留言最後由 zoeyan110485 於 2022-03-28 22:56:06 編輯
G1323

我都係中低層變極低層,心都灰埋,本身諗住10以上都要硬
30/11擴市轉新4
16/12首派湖景拒絕
13/01二派皇后山
順利畢業

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖