香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 去2期承辦商=冇私隱??
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

原帖由 牙詩* 於 2008-7-18 21:07 發表
木門佢地不嬲都有~

牙詩....你唔會係咁岩住我對面果個掛? 哈哈哈..
我今日見到我對面屋有個媽媽同囡囡中左佢地蕉ar..
一開始果班野就成堆人捕哂係lift口到, 魚目混珠!
話就話幫你手check 屋... 又自稱自己係房署...
check 完之後就不綿不休la...叫你點點點..
不過好彩多得之前大家, 特別係ann 提醒..
我先可以避免...如果唔係一定會超煩ar!!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

木門佢地不嬲都有~

竟然有咁嘅事!?
如果被我發現 我一定追究到底!
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

唔係卦? 佢地居然有我地大門嘅鎖匙? 突然好無安全感, 好恐怖呀.

點解佢地會有鎖匙嘅? 房署定嘉怡俾佢地ga? 如果推左佢地搞裝修,
會唔會入屋搞破壞ga? 咁應該向邊個追究責任?

原帖由 ☆水☆ 於 2008-7-18 21:35 發表

牙詩....你唔會係咁岩住我對面果個掛? 哈哈哈..
我今日見到我對面屋有個媽媽同囡囡中左佢地蕉ar..
一開始果班野就成堆人捕哂係lift口到, 魚目混珠!
話就話幫你手check 屋... 又自稱自己係房署...
check 完 ...

唔會~ 哈哈  我叻女黎GE   呵!

木門佢地不嬲都有~

私闖民宅!

木門用邊種鎖??可唔可以影張相來睇下!下次收樓當日帶把上去換咗佢!

我有70%肯定佢地有木門鎖匙LO~
因為佢地手拎住成大抽鎖匙同埋個日我地睇樓,,
佢地好隨便咁開左人地整好晒就黎入伙GE屋俾我地睇~

甘都得??

其實我想問...你地估我地條木門匙係咪可以開到人地到木門呢....   我記得好耐之前有個新聞報導過相關GE事件~

原帖由 牙詩* 於 2008-7-18 23:43 發表
我有70%肯定佢地有木門鎖匙LO~
因為佢地手拎住成大抽鎖匙同埋個日我地睇樓,,
佢地好隨便咁開左人地整好晒就黎入伙GE屋俾我地睇~

佢地可能連智能咭都有~!!

我成日都走去樓上樓睇人裝修, 原來金慧承辦商都做得唔錯, 佢雖然暫時只係整左上面廚柜, 但真係幾靚, 有暗花架, 唔錯, 手工都唔錯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

"家居裝潢"分區有更多裝修資訊! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖