香港公營房屋討論區
主頁 » 內政外務 » 用戶須知 » 帖子中的「收關」及「收藏」
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

所以真係要多谢经理你提示   唔係...我仲係傻下傻下唔识运用咁好嘅功能
dreaming 发表於 2012-7-13 00:06:54

Dreaming 姐姐…好彩睇到杨经理 post…
如果唔该…儍足一世就好惨喎…

Dreaming 姐姐…好彩睇到杨经理 post…
如果唔该…儍足一世就好惨喎...
LadyYaYa 發表於 2012-7-13 08:49:48

妳使擔心...楊經理好睇住我哋ga ma , 點會比我傻成世哇
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 32# dreaming

可能大家和佢自己都傻緊自己唔知呀!

妳使擔心...楊經理好睇住我哋ga ma  , 點會比我傻成世哇
dreaming 發表於 2012-7-13 13:52:53

好彩...有楊經理咋...  

回應  dreaming

可能大家和佢自己都傻緊自己唔知呀!
amythepooh 發表於 2012-7-13 14:03:56

AMY...睇得出妳係最傻果個喇...

回應 35# LadyYaYa

你是最天真最傻個位 本帖最後由 amythepooh 於 2012-7-13 14:17:42 編輯

回應  LadyYaYa

你是最天真最傻個位。 本帖最後由 amythepooh 於 2012-7-13 14:17:42 編...
amythepooh 發表於 2012-7-13 14:17:30

你太高估佢喇,佢係一個又傻又蠢又死牛一片頸既人!
MaggieWong 發表於 2012-7-13 14:23:08

Maggie 姐...跟來鍾意左唱歌【反綢】綢子 ...
準備想開戰喇...隔離大哥 & 豬豬剛停戰咋...

Maggie 姐...跟來鍾意左唱歌【反綢】綢子 ...  
準備想開戰喇...隔離大哥 & 豬豬剛停戰咋...  ...
LadyYaYa 發表於 2012-7-13 14:31:16

你誤會喇,大家支持佢我當然歡迎啦,,但佢都係普通人有缺點的,唔好當佢好似聖人咁,佢會迷失左方向.......

傻<-----為CYCLUB
蠢<-----都係為CYCLUB

你誤會喇,大家支持佢我當然歡迎啦,,但佢都係普通人有缺點的,唔好當佢好似聖人咁,佢會迷失左方向...
MaggieWong 發表於 2012-7-13 14:50:04

Maggie 姐只是開玩笑咋...笑一笑...多美妙...

講入正題...
楊經理 (傻 & 蠢 ) CYCLUB 係佢的 BB (心血) ....
有佢 lee 隻死牛一片頸既人...我地才可以同一網上吹水...
CYCLUB 成功地將公屋資訊集中地...快捷地給會員查看...
真係要好多謝... 傻 & 蠢 的楊經理...支持...支持....

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入63874

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖