香港公營房屋討論區
主頁 » 本港基建與民生 » 啟德發展計劃 » 咩NO 會派啟德?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...11
支持鍵盤翻頁

回應 27# tangka

我就係果一成,未上樓既#1204xxx(市三)等緊第三次
Fafa我有機會啟德嗎???
分享 分享 讚好人數:0查看名單

如果是3人单位.而家为止去到1213000X,而启德一共有13300个单位.如果有8000个单位是分三人单位的话,照甘黎计...
68127965 發表於 2012-10-9 21:03:44

咁我1220XXXX咪好有機? 我苦等緊...

FaFa:
如果係三人第2次唔知有無機會呢呵本帖最後由 michellepoon 於 2012-10-10 09:28:24 編輯
michellepoon 發表於 2012-10-10 09:27:48

轉左出市區要跟返條市區隊,而家市區只係派到1215...而你組no甘後可能都仲要再等下

今日打去佢話審查到1249XXX.........., 我1261XXX 同啟德無緣

回應  tangka

我就係果一成,未上樓既#1204xxx(市三)等緊第三次
Fafa我有機會啟德嗎???
我 發表於 2012-10-10 10:07:26

長沙灣同啟晴都有機會,要睇邊度開派先

如果係第三次就會有機
FaFa@啟晴 發表於 2012-10-9 20:25:13

我算唔算派咗二次啊
G1176XXXX, 06年4月監咭, 市4沒長者, 11年4月審查5月合格, 08年2月派天恩邨(中轉屋)拒絕,12年9月派興田邨二樓再拒絕, 13年6月橫頭第二次拒絕,13年9月預派德朗村。

我算唔算派咗二次啊
ERIC0706 發表於 2012-10-10 13:24:17

唔係氹你,你家機會真係好大

唔係氹你,你家機會真係好大
FaFa@啟晴 發表於 2012-10-10 13:26:17

其實我好想牛頭角區,4年前見到起咁多新屋,同2個仔揾咗佐敦谷小學讀第三年啦,真喺沒耐
G1176XXXX, 06年4月監咭, 市4沒長者, 11年4月審查5月合格, 08年2月派天恩邨(中轉屋)拒絕,12年9月派興田邨二樓再拒絕, 13年6月橫頭第二次拒絕,13年9月預派德朗村。

其實我好想牛頭角區,4年前見到起咁多新屋,同2個仔揾咗佐敦谷小學讀第三年啦,真喺沒耐
ERIC0706 發表於 2012-10-10 13:46:40

啟晴返佐敦谷都好方便

長沙灣同啟晴都有機會,要睇邊度開派先
FaFa@啟晴 發表於 2012-10-10 13:02:39

我都覺得係好大機會
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖