香港公營房屋討論區
主頁 » 內政外務 » 用戶須知 » 新推五款精美紀念品!快啲嚟搶購啦!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

Xx
分享 分享 讚好人數:0查看名單

但之前有啲要放棄,唔可以擺出嚟,睇嚟楊大人要調整一下囉
Felice233A 發表於 2012-10-22 23:41:02

呢個問題..之前我已提出過喇, 係會影響版面運作

呢個問題..之前我已提出過喇, 係會影響版面運作
dreaming 發表於 2012-10-23 00:05:55

我都有諗過呢一層,因為我見之前嗰11個擺晒出嚟,個帖位好大

試試提議加高上限~~
火倫 發表於 2012-10-22 23:46:36

呢個問題我之前都有問過 .....

楊經理話 : 如果大家都show晒出嚟,頁面會好長,睇帖唔方便呀
分享 分享 讚好人數:1查看名單

呢個問題我之前都有問過 .....  

楊經理話 : 如果大家都show晒出嚟,頁面會好長,睇帖唔方便呀
dreaming 發表於 23/10/2012 00:13

都啱既~~

回應 30# Felice233A

12個已經係上限,原因...dreaming已經講咗
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應 36# VickYeung

回應  Felice233A
12個已經係上限,原因...dreaming已經講咗
VickYeung 發表於 2012-10-23 00:21:07

其實可以將頭像同埋啲紀念章等嘅size縮細啲啲,咪可以慳到啲版位面積,又唔使犠牲啲紀念章,話晒會員買得啲紀念章係因為鍾意,希望show出嚟嘅,唔知Vick哥點睇呢

又要洗銭啦!
300 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

回應 38# Felice233A

紀念品太精緻,如果強行縮小,可能看不清楚,此其一。

增加更換演示紀念品次數,即是增加花金幣的機會,此其二。
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入54781

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖