香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 我的特快公屋(逸東一邨) 之 睇樓篇
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...9
支持鍵盤翻頁

回應  bie
要錢啦.
自己搵人或自己識就攪好幅牆就得啦!
仲可以油自己鍾意既色添,
(有1萬都好丫!)
廁所淨係...
popolai 發表於 2012-10-29 22:04:37

2個馬桶唔要得啦,黑過公廁,仲要好臭
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔算細,而且起碼唔使整馬桶同浴室沖涼位,仲有洗手盆同廚櫃換左D櫃留返D人造石得唔得?應該慳到D WO!!個地下...
samanthachan48 發表於 2012-10-29 22:11:44

馬桶唔要得,超黑+超臭
沿缸要下次再睇洗唔洗到,
廚櫃立痴痴,D櫃門爛爛地,人造石同星盆好似係新,
套廁櫃應該可以留返,另一個廁所櫃就要再睇,大鏡生晒一點點"秀",
地下留到,不過顏色好暗,頭痛緊油咩色油會光猛D

簡直大啦,新樓冇咁大架........
sum_summer 發表於 2012-10-29 22:13:09

其實都好大架,仲有間細房冇影到相

D主任成日騙人, 收左我地錢又唔做好D,畀錢你自己做又少少錢, 我入去牛上都係咁,我同佢講你要還回畀我我唔要...
debby216 發表於 2012-10-29 22:29:38

佢話房署翻新最多都係剷底線灰再油返,其他好小會整,除非有結構性問題或有危險性

回應  bie
咁快D要我都想要, 不過地方要清淨D. 我衣加樓下D車聲好嘈呀, 冇覺好瞓. 睇下環境先.
debby216 發表於 2012-10-29 22:33:36

我一樓單位對街市,應該會幾嘈,
不過可能我一家人仲嘈

好好計畫點樣執好佢。畢竟系自己長久相對的屋子。俾D愛心對佢

好好計畫點樣執好佢。畢竟系自己長久相對的屋子。俾D愛心對佢
wesly 發表於 2012-10-30 01:09:36

係呀,所以決定2個廁所同廚房大執,
而家頭痛緊油咩色油間屋會光猛D,因為地磚顏色好暗,
搞到間屋好似好暗
師兄有冇好提議
我地唔想要白色...

其實都好大架,仲有間細房冇影到相
bie 發表於 2012-10-30 01:00:31

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖