香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 國際新聞 » 研究發現男人天生不說謊
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

終於有個中肯既研究啦
分享 分享 讚好人數:1查看名單

附注:我深深認同主題所表達的意思
wesly 發表於 2012-11-20 15:18

我都好認同呢份研究報告!
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

分享 分享 讚好人數:0查看名單

如果你多上網逛逛各大論壇,就會發現女性朋友們對男人的謊言有多麼深惡痛絕。廣大受害和擔心受害的網友...
wesly 發表於 20-11-2012 15:18

我覺得純粹巧合 , 雖然我係唔講大話的男人 !

我覺得不說謊係人類嘅本性,並無男女之分.
faimum

我覺得純粹巧合 , 雖然我係唔講大話的男人 !
飛影 發表於 2012-11-21 00:15:33

咁你就坦白老實回答我...你是否單身,曾經有過幾多女人..或男人都冇問題!我唔會歧視你的

咁你就坦白老實回答我...你是否單身,曾經有過幾多女人..或男人都冇問題!我唔會歧視你的
MaggieWong 發表於 21-11-2012 11:53

咁我就既坦白又老實咁回答您 . . . . . . 您結左婚就唔好問啦 !

咁我就既坦白又老實咁回答您 . . . . . . 您結左婚就唔好問啦 !
飛影 發表於 2012-11-21 20:24:13 [img]h
tp://cyclub.happyhongkong.com/images/common/back.gif[/img]

咁我又坦白及老實話你知......我而家係單身的!咁可以問啦!你5好誤會我當大家係弟兄姐妹關心下啫

咁我又坦白及老實話你知......我而家係單身的!咁可以問啦!你5好誤會我當大家係弟兄姐妹關心下啫
MaggieWong 發表於 21-11-2012 21:33

既然您咁講 , 我唯有老實咁答您 , 所有問題得一個答案 , 就係 . . . . . .

秘密 !

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖