香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 想問大家, 甚麼事情才令你感受到他/她的愛?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

唔係打果種啊!係錫果種呢
vasto 發表於 2012-12-19 17:20:23

你無助時,我都會錫你,呵護你~~本帖最後由 sum_summer 於 2012-12-19 17:25:47 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

你無助過時,我都會錫你,呵護你~~
sum_summer 發表於 2012-12-19 17:21:57

我成曰都無助的,你睇住錫到咀都歪埋

vasto 發表於 2012-12-19 17:27:10

嘩!你唔講我都唔知,個咀歪晒,好似王祖男扮果個葉留熟儀咁………
分享 分享 讚好人數:0查看名單

vasto 發表於 2012-12-19 17:27:10

佢咀歪時,我接力~

嘩!你唔講我都唔知,個咀歪晒,好似王祖男扮果個葉留熟儀咁………
sum_summer 發表於 2012-12-19 17:29:47

你都得喇!咁你都諗到!

佢咀歪時,我接力~
MaggieWong 發表於 2012-12-19 17:30:29

thx ar !
心照好了,如果唔係個個為左我變歪咀,
我真是不好意思呢!

thx ar !
心照好了,如果唔係個個為左我變歪咀,
我真是不好意思呢!
vasto 發表於 2012-12-19 17:46:50

唔會,彩盈會員輪流接力,放心~~~

唔會,彩盈會員輪流接力,放心~~~
sum_summer 發表於 2012-12-19 17:55:42

好感動呢!多謝啊!
但係呼吸唔到會屎人架

好感動呢!多謝啊!
但係呼吸唔到會屎人架 、
vasto 發表於 2012-12-19 18:10:10

錫面豬仔咋,唔係錫咀仔架~~不過你要求到,我都唔介意,哈哈哈!

錫面豬仔咋,唔係錫咀仔架~~不過你要求到,我都唔介意,哈哈哈!
sum_summer 發表於 2012-12-19 18:12:43

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖