香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 健康 » 我要做膽囊摘除手術 ><
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

大頭熊無呃你呢~~~~! 快點做手術啦~~~~
pcdogapp2004 發表於 2013-1-22 08:27

係啦...都係你有先見之明 ^^

2月做架啦...多謝你
若基督是你的朋友,你便擁有喜樂、安寧與幸福。
When Christ is your friend, you have joy, serenity, happiness.
分享 分享 讚好人數:1查看名單

內容違反「用戶守則」或等待查證/審核

分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 1# beautyemily

我3個月前都做左,我淨係戒花生咋,不過食得油得滯會肚痾本帖最後由 bbying 於 2013-1-24 03:51:10 編輯

回應  beautyemily

我3個月前都做左,我淨係戒花生咋,不過食得油得滯會肚痾本帖最後由 bbying 於 2...
bbying 發表於 2013-1-24 03:50

咁請問你須要多少時間休息先可以好返?!

第一日手術之後會唔會好痛呢?! 可以落地行嗎?!

而家我要提早做....我2月5日要做啦...我真係好驚, 因為咁大個女第一次做手術....希望自己唔會死
When Christ is your friend, you have joy, serenity, happiness.

回應 37# beautyemily

睇下個人啦,我上午做,下午落床,傷口唔痛,第二日出院,覆診一次就唔洗再睇,放鬆心情小手術好快冇事
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  beautyemily

睇下個人啦,我上午做,下午落床,傷口唔痛,第二日出院,覆診一次就唔洗再睇,...
bbying 發表於 2013-1-29 01:28

多謝你, 醫生說要全身麻醉, 開4孔, 我就好驚, 因為第一次做手術

今日保險公司, 仲講我呢個係佢乎既LIST內係大手術....

回應 39# beautyemily

其實唔係半夜痛到想死我都唔做(我仲要照左3次膽管鏡) ,跟住影響到個肝發炎,好彩發現得快,食左藥冇事個醫生拿拿淋比個快期我做,其實橫掂要做,緊係越快越好,我前後出出入入醫院成3個月,醫生永遠會比你知最差既情況係點,其實個4個孔好細條唔係好覺(我個人接受到),保險個邊我淨係話比佢知要入院做依個手術,做完約佢比埋D單佢就算,佢唔係醫生,唔好諗佢講既說話影響自己心情   

祝妳早日康復

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖