香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 港澳新聞 » 單程證年達5.6萬人 新移民湧港社福受壓
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  sum_summer

大陸新移好似D蟲咁落嚟香港掃福利  上公屋
hkhk 發表於 2013-5-2 17:25:15

佢唔似想表達呢樣野既人,同佢既主題差別好大,發錯圖??
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 31# sum_summer

非也  無發錯  佢覺得咁樣開心  人各有志  好似美國飛彈打中國大使館  個李XX嘅中國人叫好  佢吾介意做漢奸
菩提本無樹

非也  無發錯  佢覺得咁樣開心  人各有志  好似美國飛彈打中國大使館  個李XX嘅中...
hkhk 發表於 2013-5-2 17:35:22

唉!不過佢冇講粗口算進步架啦!!

回應 33# sum_summer

非也  楊總殺過佢兩個貼  依家識死
菩提本無樹

非也  楊總殺過佢兩個貼  依家識死
hkhk 發表於 2013-5-2 17:45:35

係咩??咁我又唔知啵~咁希望樓主唔好再犯錯啦!!

回應 35# sum_summer

你睇番上次佢個貼  有兩個咁嘅  內容違反「用戶守則」或等待查證/審核  我引用佢D粗口都比楊總殺咗
菩提本無樹

你睇番上次佢個貼  有兩個咁嘅  內容違反「用戶守則」或等待查證/審核  我引用佢D粗...
hkhk 發表於 2013-5-2 18:00:06

我知道咩事。佢唔再犯錯,大家都會接受樓主發表意見既。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 37# sum_summer

非也  佢覺得大量新移民入香港掃福利  上公屋  開心到跳舞  大家點會接受  連個兩個舊D嘅新移民都那口那面
菩提本無樹

非也  佢覺得大量新移民入香港掃福利  上公屋  開心到跳舞  大家點會接受  連個兩...
hkhk 發表於 2013-5-2 18:15:36

人各有志,我剛剛學到了。

五成七人望申公屋

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖