香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 韓式燒焦烤
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

搬?我都未有著落
仲可以成日食 哈哈
Eisan 發表於 2013-6-13 15:52:59

我都未搬又冇呢件玩具,等攪掂仲唔食餐懵
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我都未搬又冇呢件玩具,等攪掂仲唔食餐懵
lomeion 發表於 2013-6-13 15:56:07

你冇喱件玩具咁就等搬左先好買啦
喱件玩具唔會跟我搬lu
到時再買新

喱件玩具唔會跟我搬lu
到時再買新
Eisan 發表於 2013-6-13 16:00:02

用得就不要浪費,搵錢非人生活,最雞工資,時常警惕!

用得就不要浪費,搵錢非人生活,最雞工資,時常警惕!
lomeion 發表於 2013-6-13 16:03:47

點解我要用碩紙?
因為個易潔個塊板甩哂
我更係唔會冇端端晒野囉

喱件玩具唔會跟我搬lu
到時再買新
Eisan 發表於 2013-6-13 16:00:02

係喎第日我搬走,可以係舊居整番餐燒烤喎

係喎第日我搬走,可以係舊居整番餐燒烤喎
lomeion 發表於 2013-6-13 16:07:10

真係bbq? 燒炭?

點解我要用碩紙?
因為個易潔個塊板甩哂
我更係唔會冇端端晒野囉
Eisan 發表於 2013-6-13 16:06:18

憶世家都有這類東西買,價錢平過吉朱賭

憶世家都有這類東西買,價錢平過吉朱賭
lomeion 發表於 2013-6-13 16:11:23

我尋日睇左個2xx 咋
不過就細d 冇坑仲好
易洗d

真係bbq? 燒炭?
Eisan 發表於 2013-6-13 16:08:03

用隻韓式燒烤碟,BBQ冇公德,燒炭?
人生有新生活,為何找屎?冇趣!

用隻韓式燒烤碟,BBQ冇公德,燒炭?
人生有新生活,為何找屎?冇趣!
lomeion 發表於 2013-6-13 16:39:58

用炭爐bbq果隻丫

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖