香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 我同貓仔一齊整麵包
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...8
支持鍵盤翻頁

甘我唯有搵第二個比較下
FaFa@啟晴 發表於 2013-8-2 21:23:10

你去食鮑魚,咁。。。有冇食唔曬嘅腸仔、象拔蚌之類。。。益下我啦
常樂我淨
分享 分享 讚好人數:0查看名單

妳又知係大包, 咁叻嘅  
dreaming 發表於 2013-8-2 21:22:36

我估
常樂我淨

你去食鮑魚,咁。。。有冇食唔曬嘅腸仔、象拔蚌之類。。。益下我啦
老貓 發表於 2013-8-2 21:27:12

通常我只食大腸,所以唔會有腸仔的出現。

原文係咪甘架

如果有人嫉妒167,請你優雅地保持距離,不要用挑釁的姿態;你看169總是嫉恨167...
FaFa@啟晴 發表於 2013-8-2 21:26:29

你竟然用挑釁的姿態。。。可能。。。。好快就有一場惡鬥
常樂我淨

通常我只食大腸,所以唔會有腸仔的出現。
FaFa@啟晴 發表於 2013-8-2 21:30:58
我中意食腸仔多個包
FaFa@啟晴 發表於 2013-8-2 20:43:18

你啱啱先話中意【腸仔】
常樂我淨

回應 #1 老貓

下次整咩包呀?不如整潤腸包啦!

祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

你啱啱先話中意【腸仔】
老貓 發表於 2013-8-2 21:34:14

我嘅腸仔係甘長的

回應  老貓
下次整咩包呀?不如整潤腸包啦!
VickYeung 發表於 2013-8-2 21:34:52

拿去蒸就系啰
常樂我淨

我估
老貓 發表於 2013-8-2 21:28:13

那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

我嘅腸仔係甘長的
FaFa@啟晴 發表於 2013-8-2 21:36:43

原來你中意又幼又長的腸仔
常樂我淨

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖