香港公營房屋討論區
主頁 » 地區人士或組織 » 德朗邨何華漢 » 德璋樓4樓有單位已經名花有主!!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

回應  MaggieWong
   呢個408,系市3  G1218.。。的~~~
德朗邨何華漢 發表於 2013-09-06 15:48:49

正路呀! 從g1218-g1219-g122x, 第二次派!追番上來!

跟手就可以恭喜各位 g122x-x123x 的市3啦! "有機會" 派 市3第一水 "底層 12 樓以下" 燒腩仔啦!

還有.... 呀何生.....你開左人地個單位喎~~~~ 本帖最後由 關二哥 於 2013-09-06 17:01:26 編輯
還我河山 復我熊國
分享 分享 讚好人數:0查看名單

1218幾?
smartbaby 發表於 2013-09-06 16:16:47

你一定有份! 而且是 高層!

(我估估下的! 唔好信我呀! 我點你的! )
還我河山 復我熊國

我都係1218,仲未收信,我怕怕地
5/12德朗之門已爲我啓

回应 #1 德朗邨何华汉

请問一層有多少兩房單位

正路呀! 從g1218-g1219-g122x, 第二次派!追番上來!
跟手就可以恭喜各位 g122x-x123x 的市3啦! "有機會" ...
關二哥 發表於 2013-09-06 16:59:06

嘩!關2哥,你頭像咁快變了小龍女
市3 G1234xxx,
13年11月22日第一次派順利,12月5日s2
14年1月10日第二次派德朗。德米喇!
今生來還上一世的債

luefiredragon 發表於 2013-09-06 17:07:42

呢個時間轉4, 又第2次派... 你中硬德哥的啦! 唔使怕啦!
還我河山 復我熊國

嘩!關2哥,你頭像咁快變了小龍女
hanghangmami 發表於 2013-09-06 17:11:15

見幾靚, 轉下個頭像囉~~~~~ 唔好太大殺氣...... 要和諧!

等我 吸下 呢一期 德哥 街坊 D 好彩頭先 !
還我河山 復我熊國

回應 #36 關二哥

多謝安慰!一切隨缘
5/12德朗之門已爲我啓

luefiredragon 發表於 2013-09-06 17:07:42

唔使擔心 ,既然有G1218嘅朋友派中德朗,相信你都會一樣幸運嘅
美德是我家.
願事事順利!!!

恭喜

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖