香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » (70-80年代電視劇插曲)今生不負愛 - 汪明荃
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

電視撈飯唸起家英哥
c7 發表於 2013-12-02 08:14:55

電視撈飯....唔係唸起鄭少秋ga 咩
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......
分享 分享 讚好人數:0查看名單

最記得阿姐唱果首熱咖啡!
MaggieWong 發表於 2013-12-02 08:09:12

1981年MV + 1982年金唱片 + 1994年台慶

歡樂香江幸運星

我都未睇過!
carriewwf 發表於 2013-12-02 08:18:02

你想扮細個

你想扮細個
dreaming 發表於 2013-12-02 08:20:18

我細個好少睇電視劇,尤其是苦情戲!
歡樂香江幸運星

回應 #32 carriewwf

成班男人...個個變咗舞蹈藝員

我細個好少睇電視劇,尤其是苦情戲!
carriewwf 發表於 2013-12-02 08:25:29

係咩

電視撈飯....唔係唸起鄭少秋ga 咩
dreaming 發表於 2013-12-02 08:19:00

阿姐梗係家英哥la,仲有第2個?

妳又係識熱咖啡, 今晚沖比妳飲
dreaming 發表於 2013-12-02 08:17:15

多謝! 但唔好太夜俾我飲,驚訓唔著!

唔出奇呀, 我覺得好多電視劇插曲好聽過主題曲, 但呢套所有歌都好聽
dreaming 發表於 2013-12-02 08:04:34

我一直唔覺得亞姐唱歌好聽,但依家聽番又覺得幾好聽喎,不過,千祈唔好再唱大戲,超難聽本帖最後由 Felice233A 於 2013-12-02 20:51:11 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖