香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » IQ題 » 大家估下係乜 ?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...8
支持鍵盤翻頁

唔止飄然,仲夜安......添
FaFa@啟晴 發表於 2013-12-30 21:42:11

晨早你己 經安然上樓la, 你個姨媽有冇嚟拜訪你啊?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

要慢慢到幾時
mogee88 發表於 2013-12-30 21:55:09

適當時候我會叫妳起菜

晨早你己 經安然上樓la, 你個姨媽有冇嚟拜訪你啊?
lomeion 發表於 2013-12-30 21:55:33

今日來咗,得咗

今日來咗,得咗
FaFa@啟晴 發表於 2013-12-30 21:57:35

姨媽有冇帶手信比你,賀你新居入伙!

適當時候我會叫妳起菜
FaFa@啟晴 發表於 2013-12-30 21:56:54

Mogee今日唔得閒炒飯食,仲唔起菜,
就嚟餓瓜佢!

適當時候我會叫妳起菜
FaFa@啟晴 發表於 2013-12-30 21:56:54

幾時係適當時候

Mogee今日唔得閒炒飯食,仲唔起菜,
就嚟餓瓜佢!
lomeion 發表於 2013-12-30 22:08:02

佢唔會煮比我食

適當時候我會叫妳起菜

俾塊肥牛佢,等佢吊住條命la!

佢唔會煮比我食
mogee88 發表於 2013-12-30 22:09:19

你因住佢俾塊夜安陸易{ o051} 啞俾你食!

幾時係適當時候
mogee88 發表於 2013-12-30 22:08:12

就嚟餓屎就是適當時候{ o051}

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖