香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 德朗邨 » 裝修一鑊泡
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...31
支持鍵盤翻頁

擺明揀客唔憂做
1259 市二,8/10藍咭,10/12轉市區,12/12審查,1/13轉step 2
11/13派翠屏北長者單位,12/13聖誕前夕獲派德珮樓

包庇與縱容......簡稱包容
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  kennycksin
我啲要求可以話唔係要求,佢都無話要加錢
只不過佢最後話做唔到, 唔想做啫
chiuyumchok 發表於 2014-03-05 15:04:12

睇見你拒絕左榮昌邨,點解?

又傅到德郎邨,真好
work hard!!!     

回应  chiuyumchok
    我覺得×師傅的裝修好咵張,公屋當豪宅,下下十幾廿萬裝修費,個個間屋都一樣樣...
sheeny2828 發表於 2014-03-05 15:48:38

一講抽油煙機,我就知邊間公司,搵他裝修,多數都要幫襯抽油煙機,

但係個個會員都贊他好好,好靚呀!點解現在變成黑店。
work hard!!!     

一講抽油煙機,我就知邊間公司,搵他裝修,多數都要幫襯抽油煙機,
但係個個會員都贊他好好,好靚呀!點...
好運 發表於 2014-03-05 16:34:07

樓主話:要按照佢意思做,

去消委會備案好喎

回應 #35 好運

唔算係黑店, 只不過我好唔鐘意佢地太有主見啫.
G1226 市3
1ST) 派坪石
2ND) 派德朗

回應  好運
唔算係黑店, 只不過我好唔鐘意佢地太有主見啫.
kaka1128 發表於 2014-03-05 16:41:03

大佬,比錢果個咁係大曬,裝修佬一定要聽戶主講,哦!裝修佬話
點整戶主就要聽佢講,咁有性格唔合適做裝修囉本帖最後由 杜拉格斯 於 2014-03-05 16:49:33 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回应 #35 好运

做馬,揾自已人上黎唱好自己公司
最討厭某些人喜歡多管閒事,制造機會,批評别人,抬高自已

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...31
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖