香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 榮昌邨 » 屎啦!我條電線冇加膠喉,會唔會漏電架?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

包膠……套
好運 發表於 2014-03-07 15:32:31

擴3郁得咁快,我反而諗緊係咪應該搵番條唔包膠,加加人數囉!嘻嘻嘻嘻…
G12885XXX 擴2
2011/11 藍卡
2013/11 step 2
分享 分享 讚好人數:0查看名單

乜您咁㗎!我指條電線出問題電親之嘛,幾時話多個人員果隻攪出人命啫,心邪到死 呵呵呵呵
嘉蓮娜 發表於 2014-03-07 15:37:27

哦……你諗多左了,我接受唔到了
work hard!!!     

哦……你諗多左了,我接受唔到了
好運 發表於 2014-03-07 15:42:31

您自己講多個人員嘅,依家又話接受唔到
G12885XXX 擴2
2011/11 藍卡
2013/11 step 2

埋係地下,成曰拖地,濕淋淋,會唔會漏電架?而家先諗起,當初師傅話唔使加,比他呃左。

好運 發表於 2014-03-07 08:42:43

漏電機會就唔算大, 只不過, 你個師傅就好搵笨, 我地行內有良心正常人都一定會落返燈喉, 膠喉又唔係貴, 藏地台"碼"都可以懶得落, 剩放喉放線...... 你個師傅食水好深囉, 咁都慳

埋係地下,成曰拖地,濕淋淋,會唔會漏電架?而家先諗起,當初師傅話唔使加,比他呃左。

好運 發表於 2014-03-07 08:42:43
收你咩價先

收你咩價先
az 發表於 2014-03-07 22:21:15

TV一個加膠喉,插蘇一個冇加喉,$950,好貴呀!成仔做

條友話TV一定要加,插蘇可以唔加本帖最後由 好運 於 2014-03-07 22:57:18 編輯

漏電機會就唔算大, 只不過, 你個師傅就好搵笨, 我地行內有良心正常人都一定會落返燈喉, 膠喉又唔係貴, 藏...
godknow 發表於 2014-03-07 21:52:22

唉……心急,做錯左好多野 如果有錢,我會拆曬他,再做過,可惜

TV一個加膠喉,插蘇一個冇加喉,$950,好貴呀!成仔做

條友話TV一定要加,插蘇可以唔加
好運 發表於 2014-03-07 22:55:37
咁貴

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖